Kamuya KPSS şartsız ve KPSS'li Kasım ayı memur, personel ve işçi alımı ilanları! İşte memur, personel ve işçi alımı başvuru şartları

Memur, personel ve işçi alımı başvuruları ve ilanlar amacıyla güzel haberler gelmeye başladı. Bu anlamda yaz aylarının bitmesinin sonrasında son bahara girdik. Ülkemizde hala aktif bir şekilde devam etmekte olan Koronavirüs sebebi ile de bazı alanlarda kısıtlamalar yapılmıştı. Buda kamuya istihdamın düşmesine sebep olmuştu ve çok çok memur alımı, personel alımı ve işçi alımı ilanı yayımlanmamıştı. Kasım ayının ilk haftasında kamuya memur alımının hız kazanması beklenmektedir. İşte KPSS koşulsuz ve KPSS'li kamuya Kasım ayı memur, personel ve işçi alımı ilanları...

Giriş Tarihi 06 Ekim 2021, 08:29 Güncelleme 06 Kasım 2021, 08:28
Kamuya KPSS şartsız ve KPSS’li Kasım ayı memur, personel ve işçi alımı ilanları! İşte memur, personel ve işçi alımı başvuru şartları

İÇİNDEKİLER

Kasım ayının ilk haftasında memur, personel ve işçi alımı ilanları tam gaz geliyor. Kasım ayının ilk haftasında kamuya memur alımının hız kazanması beklenmektedir. Bu bağlamda Kültür Bakanlığı Kasım ayı sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı! Bunu takiben, Kızılay yeni ilan yayımladı! Ayrıca Dışişleri Bakanlığı Los Angeles Başkonsolosluğu KPSS şartsız personel alımı yapacağını belirtti. İşte KPSS koşulsuz ve KPSS'li kamuya Kasım ayı memur, personel ve işçi alımı ilanları...

Kültür Bakanlığı Kasım Ayı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilan ile Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Bilişim personeli alımı yapacak. Söz konusu ilan ile Bakanlık Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne istihdam edecek

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı kadroları, 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 1 Kıdemli Sistem Uzmanı alımı yapılacak. Kasım ayı için yayımlanan personel alımı ilanları bu şekilde. Gelecek yeni ilanlar İşin Olsa sitesi üzerinden duyurulacak.

Kızılay Yeni İlan Yayımladı! Kasım Ayı Personel Alımı Yapılacak

Kızılay Kasım Ayı Personel Alımı ilanları yayımlandı. Bugün yayımlanmış olan Yeni Personel alımı ilanı ile Kızılay İnsan Kaynakları İş Ortağı alımı yapacak. Alımlar Kızılay Sağlık A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak.


KASIM AYI PERSONEL ALIMI KADROLARI:

İnsan Kaynakları İş Ortağı

Biyomedikal Mühendisi

Hasta Kabul Görevlisi

Elektrik Teknisyeni

İnşaat Teknikeri

Hemşire

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kızılay ilanları sadece İnternette yayımlanıyor. Türk Kızılayı bünyesinde çalışmak isteyen adaylar yukardaki niteliklerede Elektronik ortamda başvuru yapabilecekler. Başvurular " https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx " adresi üzerinden yapılacak. İlgili kariyer sistemine kayıt işlemlerini oluşturarak ilgili başvuru yapılacak kadroyu seçerek CV bırakabileceksiniz.

Dışişleri Bakanlığı Los Angeles Başkonsolosluğu KPSS siz Personel Alımı Yapıyor

Dışişleri Bakanlığı Personel alımı için ilana çıktı. Yurtdışında KPSS siz Personel alımı yapılacak. Alımlar Los Angeles Başkonsolosluğuna yapılacak. Sınav ile yapılacak alımlarda yaş şartı adayların beklentisi gibi 41 olarak bildirildi. Los Angeles Başkonsolosluğu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli olarak 1 Sekreter Alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Dışişleri Bakanlığına başvur için adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. 41 yaşını tamamlamamış, Çok iyi derecede ingilizce ve Türkçe bilen ve Bilgisayar kullanmayı bilen adaylar başvuru yapabilecek.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, Her türlü İklim şartlarında taşımayı kabul etmiş olmak şartlarını taşıyanlar başvuru yapacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Los Angeles Başkonsolosluğu sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. 2 Kasım 2021 tarihinde başlayan başvurular en geç 17 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Kariyer kapısı üzerinden gerçekleştireceklerdir.

EYLÜL AYI KAMUYA MEMUR PERSONEL İŞÇİ ALIMI GÜNCEL LİSTE

Memur kimdir?

657 sayılı kanunda memur tarifi şu şekilde ifade edilmiştir; Mevcut kuruluş biçimine bakılmaksızın, Devlet ve başka kamu tüzel kişiliklerince genel yönetim esaslarına göre yürütülen asli ve devamlı kamu hizmetlerini ifa ile görevlendirilenler, bu Kanunun uygulanmasında memur sayılır.

Takvim.com.tr kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz

Sözleşmeli personel kimdir?

657 sayılı kanunda tariflenen "Sözleşmeli Personel" ise şu şekilde ifade edilmektedir; Kalkınma planı, senelik uygulama ve iş uygulamalarında yer alan mühim projelerin hazırlanması, gerçekleştirilmesi, işletilmesi ve işlerliği amacıyla koşul olan, zaruri ve istisnai durumlara münhasır olmak üzere özel bir meslek bilgisine ve ihtisasına gereksinim gösteren geçici işlerde, Cumhurbaşkanınca tespit edilen esas ve usuller çerçevesinde, ihdas edilen pozisyonlarda, mali yılla sınırlı olarak sözleşme ile çalıştırılmasına karar verdiği ve işçi sayılmayan kamu hizmeti görevlileridir.