İŞKUR 4-11 Ekim güncel iş ilanları yayınlandı! Sekreter, bekçi, ofis memuru, temizlik görevlisi alımı başvuru şartları! Kaçıran işsiz kalır!

Koronavirüs salgını dolayısıyla vatandaşlar iş aramaya daha da çok ehemmiyet vermeye başladı. Binlerce vatandaşlara ekmek kapısı olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) güncel iş ilanlarını Ekim ayı amacıyla yayımlandı. Sekreter, bekçi, ofis memuru, temizlik görevlisi gibi pek çok sektör amacıyla iş ilanları güncellendi. İşte en az ilkokul mezunu Sekreter, bekçi, ofis memuru, temizlik görevlisi alımı başvuru şartları ve tüm detayları.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2021, 08:20 Güncelleme 05 Ekim 2021, 08:20
İŞKUR 4-11 Ekim güncel iş ilanları yayınlandı! Sekreter, bekçi, ofis memuru, temizlik görevlisi alımı başvuru şartları! Kaçıran işsiz kalır!

İÇİNDEKİLER

KPSS ve KPSS koşulsuz iş ilanlarını araştıranlar sebebiyle Ekim ayının ilk haftasında İŞKUR yeni ilanlarını yayınladı. Yayınlanan ilanlara dair başvuruların çevrimiçi olarak uygulanacağı ifade edebilirken, müracaatta bulunmak isteyen adayların belirti edilen şartları taşıması gerektiği açıklandı. Türkiye geneli 121 bin 115 vatandaş işe alınacak! İŞKUR üzerinden yapılacak olan işçi alımı hem özel hem de kamu sektörü amacıyla geçerli olacak. En az ilkokul mezunu en çok lisans mezunu adayların müracaatta bulunabileceği iş ilanları şu şekilde sıralandı. İşte sekreter, bekçi, ofis memuru, temizlik görevlisi alımı başvuru detayları.

İŞKUR PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak. Takvim.com.tr kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak. Takvim.com.tr haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

En çok alım yapandan en az alım yapan meslek grupları şu şekilde:

Kamyon Şoförü 498
Metal Mamuller Montaj İşçisi 483
Mermer İşçisi 477
Depo Görevlisi(Tamamlanmış Ürün) 467
İplik Eğirme Operatörü (Ring/vater/vargel) 456
Overlok Makinesi Operatörü (Overlokçu) 456
Bisküvi İmalat İşçisi 455

Beden İşçisi (Genel) 27550
Satış Danışmanı / Uzmanı 3889
Temizlik Görevlisi 3688
Garson (Servis Elemanı) 2752
Makineci (Dikiş) 2634
Konfeksiyon İşçisi 2163
Paketleme İşçisi 1711
Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı 1637
Şoför-Yük Taşıma 1463
Ön Muhasebeci 1435
Ambar/Depo Görevlisi 1395
Güvenlik Görevlisi 1316


Bulaşıkçı (Stevard) 1122
Aşçı 1067
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 964
Kasiyer 954
Aşçı Yardımcısı 905
Forklift Operatörü 866
Dokuma Konfeksiyon Makineci 840
Sevkiyat Görevlisi 765
Elektrikçi (Genel) 758
Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanı 755
Kalite Kontrolcü 695
CNC Torna Tezgahı Operatörü 690
Büro Memuru (Genel) 673
Beden İşçisi (Temizlik) 643
Perakende Satış Elemanı (Gıda) 628
Ayakkabı İmalatçısı 615
Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı) 598
Düz Dikiş Makineci 592
Reyon Görevlisi 580
Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik) 570
Servis Komisi 555
Motosikletli Kurye 552
Mekanik Bakım Onarımcısı 545
Depo Sevkiyat Sorumlusu 523
Depo İşçisi (Elleçleme) 518
Mutfak Görevlisi 505

GÜNCEL İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

İş arayanlar İŞKUR kayıt işlemleri için;

İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İş Arayanlar" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Karşınıza çıkan sayfada bulunan "Üyelik Sözleşmesi" kısmındaki tüm maddeleri dikkatlice okumalı ve daha sonra altında yer alan "Onaylıyorum" butonuna tıklayarak, onay vermelisiniz. Eğer onaylamıyorsanız "Onaylamıyorum" butonuna tıklayın. (Buraya tıklarsanız üyelik sayfasından çıkarsınız).

• Üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra açılan sayfada "T.C. kimlik numarası", "isim," soy isim", "baba adı" ve "doğum tarihi" şeklindeki kimlik bilgilerinizi girmelisiniz.

• Altta bulunan güvenlik kontrolü kısmındaki resimde yazan sayıları "Güvenlik Kontrolü" karşısındaki boş kutucuğa yazmalısınız.

• En altta bulunan uyarıyı da okuduktan sonra sol yanında bulunan boş kutucuğa tıklayarak, işaretledikten sonra "İleri" butonuna tıklayarak, bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

• Daha sonraki aşamada ise "Adres Bilgileri" ile tercih ettiğiniz "İletişim Bilgileri" kısımlarını doldurmalısınız. En son olarak sayfanın altında İŞKUR üyeliğiniz için özel bir şifre oluşturmalısınız.

• Şifrenizi tekrar girdikten sonra kendinize bir "Güvenlik Sorusu" oluşturup, altındaki "Yanıtınız" karşısındaki kutucuğa da yanıtını yazmalısınız.

• Son olarak en altta bulunan "Üyeliği Oluştur ve Devam Et butonuna tıklayarak İŞKUR kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.