Yükseköğretim Kalite Kurulu 5 sözleşmeli personel alıyor

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan Yükseköğretim Kalite Kurulu'nun 5 sözleşmeli personel alım ilanı dikkat çekti.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2021, 10:16 Güncelleme 01 Eylül 2021, 10:16
Yükseköğretim Kalite Kurulu 5 sözleşmeli personel alıyor

İÇİNDEKİLER

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 5 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak sözleşmeli personellerin bilgisayar mühendisi, endüstri mühendisi, büro personeli ve diğer teknik hizmetler personeli olarak görevlendirileceği açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi.

İşte Yükseköğretim Kalite Kurulu sözleşmeli personel alım ilanı başvurusu için bilgiler
1.Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı DMK'nın 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.
2.Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3.Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı DMK'nın 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.
4.Başvurular dijital ortamda 01/09/2021-10/09/2021 tarihleri arasında alınacaktır.
Adaylar, başvurularını 10/09/2021 tarihi saat 23:59:59'a kadar e-Devlet üzerinde YÖKAKKariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirebilecek olup duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
(Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.)

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN