Son gün 3 Mart! Kızılay KPSS şartsız 11 farklı kadrodan personel alımı yapıyor! Doktor, tercüman, operatör, asistan...

Kızılay KPSS şartsız personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kızılay'da çalışmak isteyen vatandaşlar için KPSS şartı olmadan 11 farklı kadroya personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Türkiye'nin birçok ili için alınacak başvurular online olarak yapılacak. Adaylar başvurularını 3 Mart 2021 tarihine kadar yapabilecek. Peki, Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kızılay hangi kadrolardan personel alımı yapacak? İşte konu hakkında detaylı bilgiler...

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 13:16 Güncelleme 26 Şubat 2021, 13:16
Son gün 3 Mart! Kızılay KPSS şartsız 11 farklı kadrodan personel alımı yapıyor! Doktor, tercüman, operatör, asistan...

İÇİNDEKİLER

2021 Kızılay personel alımı başvurusu ile kadrosunda işçi alımlarını arttırmaya hazırlanıyor. 11 farklı alan için başvuruların 16 Şubat 2021 tarihinde başladığı Kızılay personel alımları için başvurular 3 Mart 2021 tarihine kadar kolaylıkla yapabilecek. Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir?11 farklı kadrodan yapılacak ve başvurulara yoğun ilgi gösteriliyor. Kurum başvuruları resmi kariyer sayfası üzerinden online olarak alıyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR!

* Yardımcı

* Usta

* Operatör

* Bölüm Sorumlusu

* Kısım Sorumlusu

* Doktor

* Tercüman (Arapça)

* Tercüman (Farsça)

* Reporting Team Leader (Raporlama Takım Lideri)

* Çağrı Merkezi Operatörü

* Veri Doğrulama ve Analiz Asistanı

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILAY İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kızılay personel alım ilanlarını basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx resmi internet sitesi üzerinden yayınlıyor. Başvuruda bulunabilmek için öncelikle açık pozisyonlar bölümündeki ilan tıklayın. Açılan ilanda belirtilen başvuru şartlarına uygunluk sağlamanız halinde yine sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "İlana Başvur" ikonuna tıklayın üyelik ve öz geçmiş adımlarını tamamladıktan sonra başvuru işleminiz tamamlanmış olacak.