Katar vasıflı vasıfsız en az ilköğretim mezunu Türk işçi alımı yapıyor mu?

Katar'da çalıştırmak üzere vasıflı ve vasıfsız olarak işçi alımları yapılacak. En az ilköğretim mezunlarından farklı kadrolara yapılan alım yazımızda. Katar'da yıllık kişi başı gelir 97.000 dolar civarında olduğundan Katar'daki en fakir insan bile işçi olarak çalışmaz. Katar'da çalışacak işçilerde illa vasıflı olma şartı aranmaz. Vasıfsız düz işçi olarak hatta daha fazla ihtiyaç vardır.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2021, 08:03 Güncelleme 22 Şubat 2021, 13:54
Katar vasıflı vasıfsız en az ilköğretim mezunu Türk işçi alımı yapıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Katar işçi alımı - Körfez ülkesi Katar'da birçok Türk şirket faaliyet gösteriyor. Burada faaliyet göstermekte olan şirketler, Türk işçi ve personel alımı yapıyor. En az ilköğretim mezunu adaylar arasından yapılan işçi alımlarında adayların Katar'da istiham edileceğine yer verildi. Bilindiği üzere Katar Dünyanın en zengin ülkesi olarak işçi alımlarına başladı.

Katar'daki ücretler de ülkemize göre çok tatminkar olduğundan göçmen olarak Katar'a gitmek ülkemizde çok revaçtadır. Yalnızca düz işçiler bile aylık 3.500 dolar kazanmaktadırlar. İnşaatlarda çalışacak usta ve vasıflı işçiler de 4.500 dolar maaş alırlar. Halen Katar'da çalışmak üzere düz işçi, fayans ve seramik ustası, Mermer ustası , kaba inşaat ustası, sıva ustası, Elektrik ve tesisat ustaları, Vinç operatörleri, iş makinası operatörleri aranmaktadır.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Katar'da faaliyet gösteren şirketler, aşağıdaki kadrolara personel alımı yapıyor:

Mimar ve mühendisler
Katar havalimanına personel alınacak
Tır ve kamyon şöförleri
Elektrik ve tesisat ustası
İnşaat düz işçi
İnşaat ustaları
Vasıfsız petrol sektörü çalışanı
Berber ve kuaför
Döner ustaları
Kebap ustaları
Garson
Lokanta vasıfsız elemanları
Vasıfsız işçi