Evde ek iş olarak yapılabilecek karlı iş fikirleri! Evden nasıl para kazanılır?

Paketleme işi her kadının rahatlıkla üstesinden gelebileceği bir iş. Bu iş sayesinde, evinizden günde 2-3 saat çalışarak, güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz. Özellikle de pandemi nedeniyle evden dışarı çıkmanın riskinin arttığı bu dönemde evde ek gelir getirecek iş fikirleri rağbet görmeye başladı. Ev hanımlarına, işsizlere, ek iş arayanlara evde ek kazanç yolları neler, evde ek iş veren firmalar var mı, evde ek iş ilanları neler?

Giriş Tarihi 16 Şubat 2021, 08:21 Güncelleme 14 Mayıs 2021, 08:38
Evde ek iş olarak yapılabilecek karlı iş fikirleri! Evden nasıl para kazanılır?

İÇİNDEKİLER

Kadınların istihdam oranlarını fazlalaştırmak emeli ile başlatılan evde ek iş ihtimalleri oldukça popüler vaziyette. 2021 senesinde evinde çalışarak ek kazanç elde etmek isteyen vatandaşlar için iş olanaklarını inceledik. Evde para kazanmak isteyen ev hanımları, işsizlerin yanı sıra ek kazanç elde etmek isteyenlerin yapabilecekleri işler.

Evde Mum Paketleme İşi

Mum çoğu düğünlerde, doğum günü parti kutlamalarında, ev süslemelerinde hemen hemen bütün özel günlerde kullanılan bir malzemedir. Evde ek işi yapılabilecek maliyeti en güzel işlerden biridir. Çünkü çoğu yerde bulunması amacı ile çok kullanılan bir malzemedir. Bayanlar için evdeki boş vakitlerini paraya çevirmenin tam zamanı diyebiliriz. Mum paketleme işi kolay olduğu kadar zevkli bir iş haline de gelebilir. Rengarenk, kokulu, dekor mumları ve daha birçok çeşit ile insanların göz zevkini canlandırabilir. Bu işi yapan firmalar hem iş yerinde vakit kazanmak hem de çalışanların sigorta+yol+yemek masrafından kurtulmak için günümüzde evlere iş vererek iş yükünü ve maliyeti biraz daha azaltmaya çalışıyorlardır. Evde mum paketleme için bu işi yapan firmalarla anlaşmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Çünkü malzemeleri tedarik etmekle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Firma sizin için gerekli mum, mumları koymanız gereken kutuları göndereceklerdir. Bu iş için sadece kendiniz olmak yerine ailenizden, komşularınızdan kendinize ortak yapabilirsiniz. Ortaklı çalışmak daha çok iş yapmanıza yardımcı olur. Bu da kazancınızı ikiye katlayabilir. Mum paketleme işinden ürünleri doğru ve pratik bir şekilde yerleştirmeniz durumunda 2000 TL belki de daha fazlasını kazanmanız mümkün

Evde Kına Paketleme, Evde Nikah Şekeri Yapma ve Poşet Katlama Gibi İşler Yapılacak!

Kadınlara evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar.

Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak. Kadınlar bu işler sayesinde günde 3-4 saat çalışacak ve ayda mininum 1000 lira maksimum 1500 lira ek gelir kazanma hakkı elde edecekler. Bu sayede hem ekonomik özgürlüklerini kazanacaklar hem de aile ekonomisine katkıda bulunacaklar. Kadınların eğitim sertifika ve belgeleri dikkate alınarak, evde yapmalarına uygun olan işler, SMS'le iletilecek. Söz konusu proje kapsamında ev kadınları, nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, takı tasarımı, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma, gibi işler yapacak.

Evde Paketleme İşi Başvuru Nasıl Yapılacak?

Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri ve belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş başvuru formu dolduran kadının cep telefonu ve iletişim bilgileri kayıt edilecek.

Ardından sisteme giren iş bilgileri sürekli olarak oluşturulan havuzda uygun nitelikleri olan kadınlarla eşleştirilecek ve bu kadınlara SMS ile kısa mesaj gönderilerek işler gönderilecek. Ev hanımı bu işleri yaptıkça iş başı para kazanacak.