En az ilkokul mezunu başvuru yapanlar anında paketleme işçisi olarak işe alınacak… İşte İŞKUR’dan kadrolar

Adayların sağlaması gereken başvuru şartları da ilanı veren firmaya göre değişiklik göstermektedir. Fakat genel olarak ifade edilecek olunursa adayların ilanlara başvurmaları için en az ilköğretim mezunu olma, ilgili yaş aralığında olma, takım çalışmasına uyum sağlayacak, gelişime açık, dikkatli, askerliğini yapmış ya da tecilli, ilgili il ve ilçede ikamet ediyor olma, ilana göre değişmekle birlikte vardiyalı olarak çalışabilme şartları gibi birçok farklı şartı sağlamaları istenebilmektedir.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2021, 08:42 Güncelleme 03 Mayıs 2021, 11:39
En az ilkokul mezunu başvuru yapanlar anında paketleme işçisi olarak işe alınacak… İşte İŞKUR’dan kadrolar

İÇİNDEKİLER

İŞKUR'dan müjde! En az ilkokul mezunu başvuru yapanlar anında paketleme işçisi olarak işe alınacak… Ortalama olarak 3 ila 4 bin TL maaş ile paketleme personel alım başvuruları başladı. Yayına alınan son ilanlardan bir tanesi de onlarca paketleme personel alım yapılacak olduğuna dair yapılan açıklamalar üzerine oluyor.

Başvuru Şartları Neler?

Buna göre adayların sağlaması gereken başvuru şartları da ilanı veren firmaya göre değişiklik göstermektedir. Fakat genel olarak ifade edilecek olunursa adayların ilanlara başvurmaları için en az ilköğretim mezunu olma, ilgili yaş aralığında olma, takım çalışmasına uyum sağlayacak, gelişime açık, dikkatli, askerliğini yapmış ya da tecilli, ilgili il ve ilçede ikamet ediyor olma, ilana göre değişmekle birlikte vardiyalı olarak çalışabilme şartları gibi birçok farklı şartı sağlamaları istenebilmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İlanlar İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893adresinden ilan numarasını ilgili yere yapıştırıp arama yaparak ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak mümkündür. Adayların başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak alınmaktadır, bu sebeple İŞKUR'a kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Mesleğin Bilgileri

Meslek Kodu : 9321.15

Meslek Adı : Paketleme işçisi

Grup Bilgileri

M. Ana Grubu : Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

M. Alt Ana Grubu : Madencilik, İnşaat, İmalat Ve Ulaştırma Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

M. Grubu : İmalat Sektöründe Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

M. Birim Grubu : Elle Paketleme İşlerinde Çalışanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Okur Yazar

Görev ve İşlem Basamakları :

Paketleme işçisi , işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

MEMUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ