Beden işçisi, temizlik görevlisi, 81 il geneli en az ilkokul mezunu iş ilanları... İŞKUR Şubat 2021 işçi alım ilanları!

İŞKUR güncel iş ilanları iş sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İŞKUR sistemine kayıtlı olan ve iş arayan vatandaşlar, düzenli olarak güncel iş ilanlarını araştırıyor. İŞKUR üzerinden her yıl milyonlarca kişi iş sahibi olabiliyor. Sistemde, kamudan özel sektöre birçok farklı alanda iş ilanı bulunuyor. Sistemde kayıtlı olan ilanlara, kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıp başvuru yapmak ise çok kolay.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2021, 08:41 Güncelleme 22 Nisan 2021, 08:58
Beden işçisi, temizlik görevlisi, 81 il geneli en az ilkokul mezunu iş ilanları... İŞKUR Şubat 2021 işçi alım ilanları!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR Şubat 2021 işçi alım ilanları! Beden işçisi, temizlik görevlisi, 81 il geneli en az ilkokul mezunu iş ilanları araştırılıyor. Sosyal politikalar kapsamında işsizlik oranını düşürmek ve vatandaşların iş imkanlarına kolaylıkla kavuşmasına yardımcı olmak maksadıyla çalışmalarını yürüten kurum, günlük, aylık veya dönemsel olarak çeşitli sektörlere dair iş ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayınlıyor.

Beden işçisi, temizlik görevlisi, 81 il geneli en az ilkokul mezunu iş ilanları

Beden işçisi, temizlik görevlisi, 81 il geneli en az ilkokul mezunu iş ilanları

İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR'a Kayıt Nasıl Olunur?

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanmak için kişilerin ilk adımda kayıt olması gerekir. İŞKUR'a kayıt resmi internet sitesinden online olarak yapılabileceği gibi; ikamet edilen il veya ilçedeki İŞKUR şubelerinden de yapılabilir. İş arayan vatandaşların İŞKUR'da kayıt oluşturabilmesi için 14 yaşını doldurmuş olması gerekir.

Kuruma kayıt sırasında vatandaşların beyanı esas alınır. Bu nedenle gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru (takvim.com.tr) olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme girilmesi önemli bir unsurdur. Özgeçmişte eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kayıt aktif hale getirilmez. Aynı zamanda gerçek dışı yapılan beyanlar kurum hiçbir şekilde mesul tutulmaz.

PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ