Ankara Medipol Üniversitesi 22 öğretim üyesi alımı yapacak! İşte başvuru şartları...

Basın İlan Kurumu'nda yer alan ilan personel alım ilanları güncellenirken, üniversitelerin öğretim üyesi alımı duyuruları dikkat çekti. Son olarak Ankara Medipol Üniversitesi 22 öğretim üyesi alımı yapılacağını açıkladı.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2021, 10:52 Güncelleme 01 Şubat 2021, 10:52
Ankara Medipol Üniversitesi 22 öğretim üyesi alımı yapacak! İşte başvuru şartları...

İÇİNDEKİLER

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere 22 öğretim üyesi alımı yapılacağını açıkladı. Yapılan duyuruda, alınacak öğretim üyelerinin 2 profesör, 4 doçent, 16 da doktor öğretim üyesi pozisyonunda arandığı açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda, alıma ilişkin detaylı bilgilere de yer aldı. İşte başvuru koşullarına ilişkin detaylar:

- Üniversitemiz Akademik Birimleri Öğretim Üyesi olarak atanmak için başvuracak adayların;
a) 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları,
b) Yabancı Ülkelerden alınan Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
Yukarıda belirtilen şartları taşıyan;
- Profesör veya Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurduğu bölüm/anabilim dalını belirttiği Başvuru Dilekçesine; YÖK formatlı Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi onaylı sureti, Profesörlük için işe başlama yazısı (Yükseltilerek atama yapılacaklar için gerek bulunmamaktadır), Diploma (Lisans Noter veya aslı gibidir onaylı), Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık Belgesi, Eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınav sonuç belgesi, Kimlik fotokopisi ile 4 (dört) adet fotoğraf ve aranılan şartları sağladığına ilişkin diğer belgelerle birlikte; Bilimsel çalışma ve yayınları ile yayın listesini kapsayan belgelerinin birer suretini ekleyerek 6 (altı) adet CD veya flaş bellek olarak Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları ve Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
- Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların; başvurduğu bölüm/anabilim dalını belirttiği Başvuru Dilekçesine; YÖK formatlı Özgeçmiş, Diploma (Lisans Noter veya aslı gibidir onaylı), Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık Belgesi, Yabancı dil belgesi veya eşdeğerliliği kabul edilen bir yabancı dil sınav sonuç belgesi, Kimlik fotokopisi ile 4 (dört) adet fotoğraf ve aranılan şartları sağladığına ilişkin diğer belgelerle birlikte; Bilimsel çalışma ve yayınları ile yayın listesini kapsayan belgelerinin birer suretini ekleyerek 4 (dört) adet CD veya flaş bellek olarak İlgili Dekanlıklara/Müdürlüklere başvurmaları gerekmektedir.
- Diplomaların asıllarının getirilmesi halinde üniversitemizce "aslı gibidir" yapılabilecektir.
- İlgili kadrolara başvuran adayların başvuruları, ilgili mevzuat gereğince oluşturulacak jüriler tarafından değerlendirilecek, bilimsel çalışmaları yeterli görülenlerin ilgili Yönetim Kurullarında uygun bulunması halinde, ilgili birim amirlerinin teklifi, Rektörlük Makamı oluru ve Mütevelli Heyetince onaylanmasından sonra sözleşmeleri gerçekleştirilecektir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Üniversite yönetimi atama yapmama hakkına sahiptir.

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN