TÜBİTAK personel alımı için son gün ne zaman? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları nelerdir?

TÜBİTAK personel alımı için son gün ne zaman? TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı 95 personel alımı yapacağını duyurmuştu. 2 Mart tarihinde başlayan başvurular için geri sayım başladı. Bu kapsamda ilan hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından başvuru hakkındaki detayları öğrenmek istiyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 16:38 Güncelleme 11 Mart 2020, 16:38
TÜBİTAK personel alımı için son gün ne zaman? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay Resmi Gazete'de TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. İlanın yayımlanmasıyla birlikte başvuru hakkındaki merak edilen detaylar merak konusu oldu. TÜBİTAK personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru son gün ne zaman sorusuna yanıt arıyor.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TÜBİTAK personel alımı ilanında yer alan bilgiye göre 2 Mart tarihinde başlayan başvuruların 23 Mart tarihinde sona ereceği belirtildi. İş başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

TÜBİTAK tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) ve Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde görev yapmak üzere personel alınacaktır.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), mülga Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır.

İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir

Resmî Gazete Yayım Tarihi: 02.03.2020

Son başvuru Tarihi: 23.03.2020

HANGİ İLLERDE ALIM VAR?