İlan duyuruldu! TÜBİTAK personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? Başvuru şartları nelerdir?

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı 95 personel alımı yapılacağı bir süre önce açıklamıştı. İlanın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte başvuru şartları hakkındaki detaylar araştırılıyor. 95 personel alımının hangi kadrolara yapılacağı ise ilana başvuru yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar

Giriş Tarihi 09 Mart 2020, 18:29 Güncelleme 09 Mart 2020, 18:29
İlan duyuruldu! TÜBİTAK personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? Başvuru şartları nelerdir?

İÇİNDEKİLER

TÜBİTAK personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 95 personel alımı yapacağını açıkladı. TÜBİTAK tarafından ilanın yayımlanmasıyla birlikte gözler başvuru şartları, başvurunun yapılacağı kadrolar ve detaylara çevrildi. İlanda yer alan bilgileri öğrenmek isteyenler konu hakkında arama motorlarında araştırma yapıyor. İşte TÜBİTAK personel alımı başvurusuna dair merak edilenler

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TÜBİTAK personel alımı ilanında yer alan bilgiye göre 2 Mart tarihinde başlayan başvuruların 23 Mart tarihinde sona ereceği belirtildi. İş başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

TÜBİTAK tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) ve Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde görev yapmak üzere personel alınacaktır.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), mülga Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır.

İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir

Resmî Gazete Yayım Tarihi: 02.03.2020

Son başvuru Tarihi: 23.03.2020

HANGİ İLLERDE ALIM VAR?