Hangi kamu kurumları KPSS'li ve KPSS'siz personel alımı yapacak?

2020 yılı Şubat ayı ilanları yayımladı. Çok sayıda bakanlık ve kamu kumu bünyesine binlerce memur personel alacak. İŞKUR ve DPD tarafından personel ve memur ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Şubat ayına girdiğimiz şu günlerde personel ve memur alımları da tam gaz devam ediyor.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2020, 09:28 Güncelleme 16 Şubat 2020, 16:21
Hangi kamu kurumları KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapacak?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR ve DPB 2020 Şubat ayı KPSS'li ve KPSS'siz personel memur alımı başvuru şartları oldukça merak ediliyor. Şubat ayı kamuya ve özele binlerce memur personel alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden bakanlıklar ve kurumlar memur alımı yapacak.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

ŞUBAT AYI İLANLARININ DETAYLARI:

Şubat ayı kamu ve özele yayımlanan alım ilanları için adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep edilmektedir. Bu bağlamda adaylardan mezuniyet ve KPSS gibi özel nitelikler aranıyor. Ayrıca alımlar en az lise mezunu olan adayları kapsayacak ve bir çoğunun başvuruları başladı.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI

Çeşitli branşlarda görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde düzenli zaman aralıklarında yayımlanıyor. Aşağıdaki linke tıklayıp "Meslek" kısmına iş aradığınız alanları (Örneğin; kasiyer, danışma, büro memuru, güvenlik ve bekçi) yazarak güncel ilanları görebilir, İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR İLANLARI VE EN SON GELİŞMELER İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İLAN SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

BÜTÜN İLANLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KPSS ŞARTI OLMADAN ALIMLAR:

Kamuya alımlarda bir çoğu için Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor olsa da bazı ilanlar için adaylardan KPSS şartı talep edilmemektedir. Ancak KPSS şartı aranmayan memur alımı ilanları için adaylardan deneyim şartı yer almaktadır.

ŞUBAT AYI GÜNCEL MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI:

Şubat ayı için yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre çok sayıda kamu kurumu veya kamu kuruluşu memur personel alımı yapıyor. Bu kapsamda adaylar başvurularını şahsen veya elektronik ortamda gerçekleştiriyorlar.