Bülent Ersoy'un korku dolu anları! Antalya'daki yangın villasına sıçradı
Antalya’da 9 Ağustos'ta konser verecek olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Kundu bölgesindeki lüks villasının kapısına kadar gelen alevlerle büyük panik yaşadı. Güzeloba Mahallesi'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede Ersoy’un evine kadar ulaştı. Alevler müdahale sonrası söndürüldü.

Antalya'da 9 Ağustos'ta sahne alacak olan sanatçı Bülent Ersoy'un, Kundu bölgesi Güzeloba Mahallesi'ndeki villasına da alevler sıçradı.
ALEVLER BÜLENT ERSOY'UN VİLLASINA DA SIÇRADI. (DHA)
Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.
Yangın büyümeden söndürülürken, villada bulunan Bülent Ersoy'un büyük korku yaşadığı öğrenildi. Danışman Arzu Acay ve Elnur Can, sanatçının yardımına koşarken, Bülent Ersoy'un durumunun iyi olduğu belirtildi.
BÜLENT ERSOY (Takvim.com.tr arşiv)
Arzu Acay, sosyal medyadan paylaştığı videoda,"Görüyorsunuz dostlarım. Sayın Diva'mızın villası da şurada. Ramak kala orman resmen yandı, kül oldu. Diva'mızı güçlükle de olsa tahliye ettik. Gelmiş geçmiş olsun. İtfaiyeci kardeşlerimizden de Allah razı olsun, hemen müdahale ettiler" dedi.
Diğer yandan villanın yangın nedeniyle zarar gördüğü bildirildi.

