Tatlısesler Bodrum’da! Yasemin Şefkatli paylaştı! Kayınvalide Derya Tuna kayıtsız kalmadı

İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli, eşi ve ikiz oğullarıyla birlikte tatil için Bodrum’a gitti. 2021’den beri mutluluklarını sürdüren çiftten Şefkatli, 2024’te dünyaya gelen ikizleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir ile tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.

Giriş Tarihi:
Tatlısesler Bodrum’da! Yasemin Şefkatli paylaştı! Kayınvalide Derya Tuna kayıtsız kalmadı

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021'de Yasemin Şefkatli ile evlendi. Ünlü çiftin 2024 yılında İbrahim Ayel ve Sinan Emir adlarını verdikleri ikiz çocukları oldu.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

Oğullarının fotoğraflarını sık sık paylaşan ünlü çift, tatil için Bodrum'a gitti. Ailesiyle deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Yasemin Şefkatli ise tatilden paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

Şefkatli'nin "Bodrum 2025" notunu düştüğü paylaşım, kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük ilgi görerek gündem oldu.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

DERYA TUNA KAYITSIZ KALAMADI

Paylaşıma Tatlıses'in annesi Derya Tuna da kayıtsız kalamadı.

Tuna, gelinin yayınladığı pozlara mavi kalp ve nazar boncuğu emojisiyle yorum yaptı.