Aralarına küslük girmişti... Tuğçe Tayfur’un baba hasreti satırlara döküldü: Ama yine de eli omzumda...

2 Ocak'ta vefat eden usta sanatçı Ferdi Tayfur'un dargın olduğu kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla yürek burktu. Babasıyla geçmiş yıllara ait bir karesini yayınlayan Tayfur’un kaleme aldığı satırlar takipçilerini duygulandırdı. İşte Tuğçe Tayfur’un o paylaşımı...

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Aralarına küslük girmişti... Tuğçe Tayfur’un baba hasreti satırlara döküldü: Ama yine de eli omzumda...

Ferdi Tayfur'un Necla Nazır ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, bir dönem babası ile kırgınlık yaşamış ve uzun süre magazin manşetlerinde yer almıştı.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

Tuğçe Tayfur, babasını son kez görmek için gittiği Zincirlikuyu Gasilhanesi'nde ise fenalaşmış ve "Ayırdınız beni babamdan" diyerek feryat etmişti.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

Babasının acı kaybının ardından ona duyduğu derin hasreti sosyal medya paylaşımlarıyla dile getiren Tuğçe Tayfur'un son yayınladığı fotoğraf ve kaleme aldığı satırlar yürek burktu.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

Tayfur, babasıyla yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Tayfur paylaşımına şu notu düştü: "Dalmışız uzaklara... Uzak çok uzak. Yolunda sonunda bir daha hiç karşılaşmayacakmışız gibi dalmışız uzaklara. Ama yine de elin omzumda"

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

Babasıyla yıllar önce çekilen nostaljik bir fotoğrafı paylaşan Tuğçe, paylaşımına yazdığı satırlarla birçok kişiyi duygulandırdı.

Kaynak: Sosyal medya Kaynak: Sosyal medya

"KONU SAKATLANMAMDAN ÇOK DAHA BAŞKAYDI"

Tuğçe Tayfur geçen günlerde de duygusal bir paylaşım yapmıştı. Hastane odasında babasıyla çekildiği fotoğrafı yayınlayan Tayfur, "Voleybol maçında dizimi sakatlamıştım. Bu benim ilk sakatlanmamdı ve babam 'Belki bu ilk düşmen ama hayat böyle bir şey, önemli olan tekrar nasıl güçlü kalktığın! Bu fotoğrafı hatırladığında bu lafımı unutma' demişti. Sanırım konu sakatlanmamdan çok daha başkaydı" notunu düşmüştü.