Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in romantik tatili! Kadırgalı bikinili pozdan sonra aşka geldi
Seda Sayan, sosyal medya hesabında yaptığı tatil paylaşımlarıyla gündem oldu. İlk olarak bikinili bir pozunu yayınlayan Sayan, daha sonra aşka gelerek eşi Çağlar Ökten ile karesini paylaştı. Paylaşımına “Sevgilim” notunu ekleyen ünlü şarkıcı, kısa süre içinde gündem oldu.
Sinan Engin ile yaptığı evlilikten Oğulcan Engin adında bir oğlu olan Seda Sayan, aradığı mutluluğu müzisyen Çağlar Ökten'de buldu ve 2022 yılında 7. kez nikah masasına oturdu. Haklarında çıkan boşanma haberlerine inat mutlu evliliklerine tam gaz devam eden çift, romantik pozlarıyla magazin manşetlerini sık sık süsledi.
Kaynak: Sosyal medya
Şimdilerde tatile çıkan ünlü çiftten Seda Sayan, o paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı, ilk olarak bikinili bir pozunu yayınladı.
Kaynak: Sosyal medya
Sayan ardından ise eşi ile verdiği mutluluk pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcı, paylaşımının altına ise kalp emojisi koyarak "Sevgilim" notunu düştü.
Kaynak: Sosyal medya
"ZAMANIMI ALMA BENİ AL"
Seda Sayan, geçen haftalarda kendi sunduğu programda evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü isim, "Benim kocamın aklında yoktu evlilik. Olmaz dedim. Benimle evleneceksin. Yoksa yok. Benim zamanımı alma, beni al dedim" sözleriyle nasıl evlendiğini açıklamıştı.
Kaynak: Sosyal medya
Sayan, doğum gününde eşi Çağlar Ökten'in kendisine hazırladığı özel sürprizi de anlatmıştı. Hediyenin romantik olduğundan bahseden Seda Sayan'ın sonrasında yaptığı açıklama ise izleyicileri gülümsetmişti.
Kaynak: Sosyal medya
Seda Sayan, şunları söylemişti: "Benim doğum günümdü. Öyle bir şey yapmış ki, 'O QR kodunu telefonunda okut' dedi bana. Okuttum, açılan internet sayfasında benim için yazdığı şiir çıktı. Gösterdiğim tepkiyi söyleyeyim mi? İşte, Oğlak burcu olmanın böyle bir şeyi var... Bir ağladım, sonra böyle yaptım, 'Bundan nasıl para kazanılır biliyor musun?' dedim. Yemin ederim böyle yaptım"