Kızılcık Şerbeti'nde öfkeden göz döndürecek veda; Doğa Giray aşkı tarihe gömülecek! Finale 2 kala...

Kızılcık Şerbeti'nin 63. bölüm sonunda yaşananlar izleyicileri merak içinde bıraktı. Doğa'nın Fatih'e sunduğu şart, dizinin takipçilerini büyük bir heyecanla beklemeye yönlendirdi. Doğa karakterinin, Fatih'e olan şartıyla ilgili detaylar henüz netlik kazanmasa da, sevilen karakterlerin arasındaki ilişkilerdeki gelişmeler dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Doğa'nın Fatih'e vereceği karar, dizinin ilerleyen bölümlerinde büyük etkiler yaratabilir.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2024, 10:06 Güncelleme 23 Mayıs 2024, 10:06
Kızılcık Şerbeti’nde öfkeden göz döndürecek veda; Doğa Giray aşkı tarihe gömülecek! Finale 2 kala...

İÇİNDEKİLER

"Kızılcık Şerbeti" dizisi geçtiğimiz hafta izleyicileri yine büyük bir merak içinde bıraktı. Fatih, Doğa'ya hislerini açıkladı ve ondan bir yanıt bekledi. Doğa ise, izleyicileri şaşırtan bir hamleyle Fatih'in teklifini kabul ettiğini açıkladı, ancak bunun bir koşulu olduğunu söyledi.

İzleyicilerin Merakla Beklediği Soru: Doğa'nın Şartı Ne?

Doğa'nın koşulu, sosyal medyada ve dizi forumlarında en çok tartışılan konulardan biri haline geldi. Önceki bölümlerde Fatih, Doğa'dan annesiyle görüşmemesini istemişti.

Şimdi ise, Doğa'nın bu kez Fatih'e aynı şartı sunduğu ve bunun Fatih'i oldukça şaşırttığı iddia ediliyor. Bu durum, dizinin takipçileri arasında farklı tepkilere neden oluyor. Bazıları Doğa'nın Fatih'e geri dönmesini desteklerken, diğerleri ise Doğa'nın Giray ile yeni başlayan ilişkisine daha olumlu bakıyor.

Doğa Fatih'e geri dönerse Giray'ın yeni sezonda diziden ayrılacağı ileri sürülüyor.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Merakla beklenen "Kızılcık Şerbeti" dizisinin 64. bölümü, 24 Mayıs Cuma akşamı izleyici ile buluşacak. Doğa'nın Fatih'e sunduğu şartın ne olacağı ve bu durumun karakterler arasındaki ilişkileri nasıl etkileyeceği büyük bir merak konusu.

Final ne zaman?

Kızılcık Şerbeti dizisi bir değişiklik olmazsa 65. bölümde sezon finali yapacak.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman Hastalığını Açıkladı

Başrol oyuncusu Müjde Uzman'ın açıklamaları, hayranlarını endişelendiriyor! Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Alev'i canlandıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından tükenmişlik sendromuyla mücadele ettiğini açıkladı. Yaptığı paylaşımlarda, hastanedeki tedavi sürecine dair fotoğraflarını ve duygularını paylaşan Uzman, işinin değil insanların zor olduğunu vurguladı.

Empati ve insan ilişkileri üzerine önemli mesajlar veren Müjde Uzman, "Hepsini okuyanlar için... Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil.

Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi 'Halledersin aslansın kaplansın' cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Müjde Uzman'ın bu açıklamaları hayranlarını derinden üzdü. Birçok hayranı, sosyal medya üzerinden Uzman'a destek mesajları göndererek bu zor süreçte yanında olduklarını ifade etti. Uzman'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi bekleniyor.