Gönül Dağı'nın başrolünden 4 yıl sonra gelen itiraf! Meğer ilk sezon sahneleri çekilirken...

Son dönemin parlayan yıldızlarından Hazal Çağlar, Gönül Dağı dizisindeki Asuman karakteri ile büyük bir çıkış yaptı ve aynı zamanda sesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç oyuncu kariyerine hızlı bir başlangıç yaparak izleyicilerin gönlünü fethetti. Çağlar, "Oyunculuk çocukluk hayalimdi" diyerek şu anda hayalini yaşadığını ifade ediyor. Ünlü oyuncu merak edilen soruları hayranları için yanıtladı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2024, 16:56 Güncelleme 06 Mayıs 2024, 16:56
Gönül Dağı’nın başrolünden 4 yıl sonra gelen itiraf! Meğer ilk sezon sahneleri çekilirken...

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Hazal Çağlar, kariyerinin başında yakaladığı büyük çıkışı Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman karakteriyle elde etti. Bu karakterle hem oyunculuk yeteneğini sergileyen hem de sesiyle dikkat çeken Çağlar kısa sürede izleyicilerin ilgisini çekti.

Gönül Dağı dizisi ile önemli bir çıkış yakalayan Hazal Çağlar, gelecek planları ve yeni projelerle ilgili soruları da yanıtladı.

HAYALİ GERÇEK OLDU

Küçüklüğünden beri oyuncu olmayı hayal eden Hazal Çağlar, şu anda bu hayalini gerçekleştiriyor. "Oyunculuk çocukluk hayalimdi" diyen genç oyuncu, bu alanda çalışmaktan ve kendini geliştirmekten büyük bir keyif aldığını belirtti.

Oyunculuğunun yanı sıra müziğe olan ilgisi ile de bilinen Hazal Çağlar, güzel sesi ile dikkat çekiyor.

Güzel oyuncu "Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz? Ailenizin, çevrenizin etkisi oldu mu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Aslında oyunculuk benim çocukluk hayalimdi. Ama ailem her zaman başka bir bölümde okumamı ve daha stabil bir hayat yaşamamı istedi.

Ben de onları kırmamak adına kendi hayallerimden çok, onların hayallerini gerçekleştirmeye çalıştım. Ama mutlu olmadım. Her şeyim vardı ama yine de eksik hissediyordum kendimi.

Bunun asıl nedenini anladığım anda her şeyi bırakıp hayallerime geri döndüm. Menajerim Hasan Güngör ve ablam dışında aslında çok fazla destekçim olmadı bu süreçte. Ama inanın hiç önemli değil. Siz kendinize inandığınız sürece, hayat size her kapıyı açıyor. Yeter ki inanın ve çalışın."

"ASUMAN İLE ÇOK BENZİYORUZ"

Asuman ve benim baba figürlerimiz çok benziyor. Hatta ben ilk sezonlarda sahneleri çekerken bazen Ege Abi'ye dönüp 'Ben bunu daha önce yaşamıştım Ege Abi' derdim."