Bu ayrılık finale götürür! Gaddar dizisinde bıçak kemiğe dayandı; Başrol değişikliği...

Dikkat çeken yapımlarından biri olan "Gaddar", başrol kadrosu ve senaryo ile ekranlara gelmesine rağmen beklenen başarıyı elde edemedi. Reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi, sosyal medyada da gündem oldu. Tartışmaların odağında ise diziye erken final kararı verilip verilmeyeceği konusu yer alıyor. Konuyla ilgili kulis bilgisi geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Nisan 2024, 08:34 Güncelleme 22 Nisan 2024, 08:34
Bu ayrılık finale götürür! Gaddar dizisinde bıçak kemiğe dayandı; Başrol değişikliği...

İÇİNDEKİLER

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, İbrahim Çelikkol, Erdal Özyağcular, Hakan Salınmış, Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi isimleri bir araya getiren dizi, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Ay Yapım imzalı "Gaddar" dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.

Dizide, Zakkum Kardeşler'in büyük ağabeyi Korkut karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol'un sezon finaline kadar dizide kalacağına dair yeni bilgiler gelmeye başladı.

Yapılan iddialara göre, yapımcılar düşük gelen reytingler nedeniyle "Gaddar" dizisine yeni bir soluk ve heyecan getirmek adına büyük bir karar aldılar.

Bu kararın bir sonucu olarak başrol değişikliği yaşanacak ve İbrahim Çelikkol'un dizideki rolü daha belirgin bir şekilde devam edecek.


YENİ SEZON ONAYI ALDILAR MI?

Kulislerden sızan bilgilere göre şu anda yeni sezonda da devam edecek iki dizi "Hudutsuz Sevda" ve "Kızıl Goncalar"…

Diğer diziler Yabani, Gaddar, Şahane Hayatım ve Kirli Sepeti ise sürpriz bir gelişme olmazsa bitecek.