Yargı dizisinde ölüm kol geziyor; Final için trajik son! Eren diziye veda etti!

Yargı dizisi sezon sonunda izleyicilerine veda etme kararı aldı. Her Pazar akşamı ekranlara gelen dizi, 89. bölüm öncesinde deprem gibi bir gelişme yaşadı. İşte, herkesi sarsan bu haberin perde arkası...

Giriş Tarihi 11 Nisan 2024, 11:58 Güncelleme 11 Nisan 2024, 11:58
Yargı dizisinde ölüm kol geziyor; Final için trajik son! Eren diziye veda etti!

İÇİNDEKİLER

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan, Arda Anarat, Alican Yücesoy ve Defne Kayalar gibi başarılı isimlerin bir araya geldiği ve büyük bir heyecanla takip edilen "Yargı" dizisinin hayranlarına kötü haber geldi.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Ay Yapım'ın prestij projeleri arasında yer alan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan "Yargı", planlamalarda yapılan yeni bir değişiklik olmazsa, mayısın son haftası olan 95. bölümünde ekrana veda edecek.

Fenomen dizinin, "İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?" önsözlü yeni bölümü ise 14 Nisan'da yayınlanacak.

EREN DİZİDEN AYRILACAK MI?

Son haftalarda radikal kararların alındığı ve sürpriz isimlerin kadroya katıldığı Yargı dizisinde deprem üstüne deprem.

Özellikle son haftalarda büyük değişime uğrayan Yargı dizisinde oyuncu kadrosunda büyük revizyon devam ediyor.

Yargı dizisi yeni bölüm yayınlanmadı ancak ortaya atılan ayrılık iddiası dizinin hayranlarını şimdiden ayağa kaldırdı. Yargı Eren Komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın rekortmen diziye veda edeceği iddiası şok etkisi yarattı.

Yargı 89. Bölüm fragmanında ortaya çıkan çarpıcı detayın ardından ortaya atılan iddianın ardından seyircinin de tepkisi ağır oldu.

Ortaya atılan olay iddianın ardından tüm gözler Yargı yapımcılarına çevrilirken şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş değil.

Yargı dizisinin yeni bölümü Ramazan Bayramı tatiline denk gelmesiyle birlikte gecikmeli olarak 14 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.