Bahar dizisinde Timur'un yerine geçecek! Başrol ayrılığı sonrası 1 olay transfer!

Bahar dizisi izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Son günlerde dolaşan kulis dedikoduları, dizinin hayranlarını adeta şoke etti. Söylentilere göre, yeni bir ismin kadroya katılacak olması izleyiciler arasında büyük bir merak ve heyecan yarattı.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2024, 09:55 Güncelleme 02 Nisan 2024, 09:55
Bahar dizisinde Timur’un yerine geçecek! Başrol ayrılığı sonrası 1 olay transfer!

İÇİNDEKİLER

Adları tek tek açıklandı sil baştan dönüyor. Ekranlarda salı günü macerasını sürdüren ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bahar dizisinde hikaye değişikliğine gidildi. Dizide yaşanan peş peşe değişikliklerin ardından 1 yeni isim kadroya dahil oldu. İşte detaylar...

KADROYA 1 İSİM KATILDI

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi her geçen hafta izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde beklenmedik bir misafirin ortaya çıkışıyla tüm dengeler değişecek.

Dizinin önceki bölümlerinde Bahar'ın yaşadığı zorlu süreçler ve karakterler arasındaki karmaşa gündeme gelmişti.

Bu kez Rengin'in eski eşi olan Can Wallece karakteriyle diziye katılacak olan başarılı tiyatro oyuncusu Fehmi Karaarslan, yeni bir heyecanın habercisi.

Bu gelişmeler sonrası ortaya atılan iddia ise Rengin ile Timur arasındaki ilişkinin tamamen sona ereceği oldu. Böylelikle Timur'un yerine Can karakteri hakim olacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizinin yeni bölümünde Parla, Selim'in uyarılarına rağmen Rengin'le konuşmaya karar verir.

Ancak Rengin'in kaza geçirdiği haberiyle sarsılır. Hastanede yaşananlar, Bahar'ın kafasındaki soru işaretlerini arttırırken, Timur'un endişeli tavırları ise Bahar'ın şüphelerini güçlendirir.

Diğer yandan Evren'in Parla'yla kurduğu yakın ilişki, dizinin ilerleyen hikayesinde önemli bir dönemeç oluştururken, Evren'in geçmişine dair sırlar da gün yüzüne çıkmaya başlar. Gelen sürpriz misafir ise Bahar'ı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakırken, dizinin takipçilerini merak içinde bırakıyor.

RENGİN ÖLECEK Mİ?

Rengin karakterine hayat veren Ecem Özkaya'nın geleceğiyle ilgili belirsizlikler devam ederken, karakterin başına gelen büyük kaza izleyicileri endişelendirdi.

Rengin, kızı Parla'yı ararken beklenmedik bir kaza geçiriyor. Arabanın içindeki kaza anı, izleyiciler arasında büyük bir spekülasyon dalgasına yol açtı. Peki, Rengin'in hayatta kalma şansı nedir?

Şimdilik, Rengin karakterinin akıbetiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde bu büyük merak uyandıran sorunun cevabını bulacağız.