Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman sevgilisini ilk kez paylaştı: Bakın kim! Meğer Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun...

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Gözde Kansu’nun kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, sevgilisinin yüzünü gizleyerek aşkını ilan etmişti. Ünlü oyuncunun cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Kahraman, kural bozarak merak edilen gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı. Oyuncunun paylaşımına düştüğü not da dikkat çekti. İşte o paylaşım...

Giriş Tarihi 17 Kasım 2023, 12:48 Güncelleme 17 Kasım 2023, 12:48
Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman sevgilisini ilk kez paylaştı: Bakın kim! Meğer Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun...

İÇİNDEKİLER

Çarpışma dizisiyle ilk kez dizi sektörüne adım atan Buçe Buse Kahraman, son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol aldı ve Seyran ile Ferit aşkının en büyük engeli Pelin karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Dizideki karakteri nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan Kahraman'ın Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'yla da arasının bozuk olduğu iddia edildi.

Ancak sosyal medyada birbirlerinin fotoğraflarını beğenen oyuncular, bu hamleleriyle iddiaların asılsız olduğunu gözler önüne serdi.

GERÇEK HAYATTA YÜZÜ GÜLDÜ
Buçe Buse Kahraman, geçen günlerde ise özel hayatıyla gündeme geldi. Dizide olmasa da gerçek hayatta aşkını bulan Kahraman, sevgilisinin yüzünü gizleyerek yaptığı paylaşımla ilan-ı aşk etti.

Sevgilisine sarılarak verdiği bir pozu yayınlayan Kahraman'ın gizemli aşkının kim olduğu uzun bir süre merak edildi.

YÜZÜNÜ İLK KEZ PAYLAŞTI!
Dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Buçe Buse Kahraman, bu kez kural bozdu ve sevgilisinin yüzünü gizlemeden paylaştı.

"BENİM DELİ KÖŞEMDE DURDUN"
Sevgilisinin birlikte çıktıkları akşam yemeğinden çekilen bir karesini yayınlayan ünlü oyuncu, Instagram'da damga vurdu. Buçe Buse Kahraman paylaşımına düştüğü not da dikkat çekti. Oyuncu, "Sen geldin benim deli köşemde durdun" ifadelerini kullandı.

Aşka gelen Buçe Buse Kahraman'ın takipçileri ise "Enişte çok şanslı", "Çok mutlu ol", "Maşallah size" yorumlarında bulundu.

İşte Buçe Buse Kahraman'ın sosyal medyaya damga vuran o paylaşımı...