Hakan Ural aşka geldi! Gözlerden uzak tuttuğu 18 yıllık eşini görenin nutku tutuldu! Sibel Can’dan sonra gönlünü bakın kime kaptırmış...

Sibel Can ile yaptığı evlilikten Melisa Ural ile Engincan Ural adında iki evladı olan Hakan Ural, 2005 yılında ikinci kez nikah masasına oturdu. Bu evlilikten Gisela adını verdiği ve ‘Gigi’ olarak seslendiği bir kızı daha olan Ural, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ural, 18 yıllık eşi ve küçük kızı Gisela’nın bir pozunu yayınladı. Gisela’nın babasıyla olan benzerliği dikkat çekerken Ural’ın gözlerden uzak tuttuğu eşi Ezgi Can Ural, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2023, 11:04 Güncelleme 17 Kasım 2023, 12:50
Hakan Ural aşka geldi! Gözlerden uzak tuttuğu 18 yıllık eşini görenin nutku tutuldu! Sibel Can’dan sonra gönlünü bakın kime kaptırmış...

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam yıldızı Ceyhan Cem'in oğlu olan Hakan Ural, zor bir çocukluk geçirdi ve çeşitli işlerde çalışmak zorunda kaldı. Fındıkzade'de anneannesinin evinde büyüyen Ural, çocukluğunda; ayakkabı boyadı, elektrikçide çalıştı ve su sattı.

17 yaşına kadar babasının soyadından mahrum kalan Hakan Ural'ın 16'sında mankenlik yapmaya başlamasının ardından hayatı tümden değişti.

Yeşilçam'dan üst üste teklifler alan Ural, dönemin popüler isimleri arasına girmeyi başardı. İlk olarak 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınan Ural'ın özel hayatı da kariyeri kadar dikkat çekici oldu.

GİZLİCE EVLENDİLER!
Ural, gönlünü o dönem şöhret basamaklarını hızla tırmanan Sibel Can'a kaptırdı. Körkütük aşık olan ikili, Zerrin Özer'in evinde gizlice nikah masasına oturdu.

Genç yaşta evlenen Sibel Can ile Hakan Ural'ın, Melisa ve Engincan adlarında iki evladı oldu. Ancak ikilinin evliliği yalnızca 11 yıl sürdü.

1999 yılında boşanan çiftten Hakan Ural, tarihler 2002'yi gösterdiğinde ünlü bir halı şirketinin sahibinin torunu Ezgi Can ile tanıştı.

Gönlünü Ezgi Can'a kaptıran Hakan Ural, 2005 yılında ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin bu evlilikten Gisella adında bir kızı oldu.

BİRİCİK EŞİNİ PAYLAŞTI!
Ezgi Can Ural ile gözlerden uzak mutlu bir evlilik sürdüren Ural, sosyal medya hesabında yayınladığı son fotoğrafla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Şimdilerde bir programda sunuculuk yapan Ural, 18 yıllık eşi Ezgi Can Ural ile küçük kızı Gisela'nın bir fotoğrafını Instagram'da yayınladı.

Gisela'nın babasıyla olan benzerliği dikkat çekerken Ural'ın gözlerden uzak tuttuğu eşi Ezgi Can Ural, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Ural'ın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ezgi Can Ural için "Esmer güzeli" yorumları yapılırken ünlü çifte bir kez daha mutluluklar dilendi.

İşte Hakan Ural'ın eşi ve kızıyla yaptığı o paylaşım...