Kanser tedavisi gören Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan ile oryantal Tanyeli hastanede buluştu! İkilinin pozuna beğeni yağdı

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak hafızalara kazınan Bahar Öztan, geçtiğimiz mart ayında daha önce 3 kez yendiği kansere tekrar yakalandığını duyurmuştu. Tedavisine devam edilen ünlü yıldız, geçen günlerde hastane odasındaki son halini paylaşmıştı. Aynı hastanede kanser tedavisi gören Tanyeli, Yeşilçam yıldızıyla bir araya geldi. İkilinin hastane odasında verdiği poz, kısa sürede gündem oldu.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2023, 11:28 Güncelleme 11 Ekim 2023, 11:28
Kanser tedavisi gören Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan ile oryantal Tanyeli hastanede buluştu! İkilinin pozuna beğeni yağdı

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan ile ünlü oryantal Tanyeli, kanser tedavisi gördükleri hastanede bir araya geldi.

Aynı hastanede tedavi gören Öztan ve Tanyeli, hastane odasında oyuncu ve dansçı Sibel Gökçe ile buluştu.

Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabının hikâye bölümünde paylaşan Tanyeli, "Gamzenin en güzeli Bahar Öztan aynı hastanede. Canım Sibel Gökçe ziyaretimizde kavuştuk" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Tanyeli'nin paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyada hızla yayınlanan fotoğrafa Instagram'da beğeni yağdı.

İşte o kare...

NE OLMUŞTU?
Tedavisi devam eden Öztan, geçen günlerde sosyal medyada hesabından hastane odasında çekilen fotoğrafını yayınlayarak dua istedi.

Öztan, şunları söyledi: "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere. Dün İstanbul'a hastaneye geldim. Kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var"