Kurtlar Vadisi'nin yıldızından şahane geri dönüş! 9 yıldır ekranlarda yer almıyordu

Kurtlar Vadisi'ndeki Elif karakteriyle büyük bir çıkış yapan ünlü oyuncu Özgü Namal uzun yıllar boyunca ekranda başarılı performanslarıyla tanındı. Ancak kariyerinin zirvesinde daha huzurlu bir yaşamı tercih eden Namal, oyunculuğa ara vererek Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleştiği biliniyor. Bu dönemde sakin ve dingin bir hayat süren ünlü oyuncu, eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020 yılında kaybetmesinin ardından İstanbul'a döndü. Öte yandan güzel oyuncunun yeni dizisine dair detaylar belli oldu.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 12:00 Güncelleme 10 Ekim 2023, 12:00
Kurtlar Vadisi’nin yıldızından şahane geri dönüş! 9 yıldır ekranlarda yer almıyordu

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğa verdiği aranın ardından dokuz yıl sonra tekrar setlere dönmeye hazırlanan Özgü Namal, hayranlarıyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Namal, daha önce Organize İşler, Kurtlar Vadisi, Beynelmilel, Hanımın Çiftliği ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi önemli projelerde yer almıştı. Evlendikten sonra kariyerine ara veren ve uzun süre ekrandan uzak kalan Namal, Merhamet dizisindeki performansıyla da izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

YENİ DİZİ PROJESİ BELLİ OLDU

Son olarak 'Merhamet' dizisinde 'Narin' karakterine hayat veren Özgü Namal, uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı.

9 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR

Gelen teklifleri reddeden Namal, dokuz yıl aradan sonra tekrar ekrana dönme kararı aldı. Bu kararla birlikte, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden başarılı oyuncunun, yeni bir dizide kamera karşısına geçeceği gündeme geldi.

Özgü Namal'ın kariyerine dönüş yapacağı dizinin adı Kızıl Goncalar. Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı bu yapımın kadrosunda Namal'ın yer alacağı konuşuluyor.

Ayrıca başrol partneri olarak ünlü oyuncu Özcan Deniz'in adı geçiyor. İddialara göre, bu ikili yeni dizide izleyici karşısına çıkacak.

Özgü Namal'ın kariyerindeki geri dönüşü hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.