Eski eşi "En çirkin kadınsın" demişti! Zayıflık sırrı çıktı: "Her sabah sadece..." 6 ayda 25 kilo verdiren Seda Akgül diyeti!

Seda Akgül, kilo verme sürecinde sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmanın önemini vurguluyor. Günde en az 30 dakikalık tempolu yürüyüşler ve spor aktiviteleri, onun fit formunu korumasına yardımcı oluyor. Diyetinde dengeli bir beslenmeye odaklanan Seda Akgül, özellikle protein ağırlıklı yiyecekleri tercih ediyor. Tavuk, balık, yeşil sebzeler ve sağlıklı yağlar içeren yiyecekler, onun kilo verme sürecindeki anahtarlarından biri. Seda Akgül, porsiyon kontrolüne de büyük önem veriyor.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 08:45 Güncelleme 10 Ekim 2023, 08:45
Eski eşi En çirkin kadınsın demişti! Zayıflık sırrı çıktı: Her sabah sadece... 6 ayda 25 kilo verdiren Seda Akgül diyeti!

İÇİNDEKİLER

Eşinden olaylı bir şekilde boşanan Seda Akgül'ün Instagram paylaşımları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yıllar önce boşanan ve bu ayrılığın ardından verdiği kilolarla gündeme gelen Seda Akgül'ün fit formu günümüzde hala dikkat çekiyor. Seneler önce verdiği bir röportajda beslenme şeklini anlatan Akgül bakın nasıl zayıflamış! İşte Seda Akgül'ün 6 ayda 25 kilo verdiren diyeti...

4 AY EVLİ KALDIĞI EŞİ PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI

Güzel sunucu Seda Akgül, 4 ay evli kaldığı Avram Habib'le ayrılığının nedenlerini seneler önce katıldığı bir programda anlatmıştı.

Akgül, eski eşinin evlilikleri süresince kendisine 'Hayatıma giren en çirkin kadınsın', 'Benim 55 yaşındaki sevgilim sana 5 basar" gibi sözlerle hakaret ettiğini açıkaldı.

ZAYIFLAMA SIRRI BAKIN NEYMİŞ!

6 ayda 25 kilo veren Seda Akgül'ün mide ameliyatıyla zayıfladığı iddia edilse de ünlü sunucu iddiaları yalanladı.

Seda Akgül yıllar önce verdiği bir röportajda beslenme şeklini anlattı.

Günümüzde hala fit vücuduyla gündeme gelen Akgül'ün eski röportajı merak konusu oldu.

İşte Akgül kilo verme sürecini anlattığı o ifadeler;

AÇ KARNINA KAHVE

"Vitamin desteği aldım. Sabah kahvem var, sade. Aç karnına içiyorum. Bu da benim metabolizmamı hızlandırıyor. sonra tostum var."

5 SAAT AÇLIK

"5-5,5 saat açım. günde iki öğün yemek yiyorum. Akşam da yiyebileceğim en hafif şeyleri yiyorum."