Özge Özpirinçci’den imaj isyanı! “Kimseye hesap vermedim” deyip açtı ağzını yumdu gözünü!

Burak Yamantürk'le 2021 yılında evlenen bir çocuk annesi Özge Özpirinçci, hem kariyeri hem özel hayatıyla sık sık adından söz ettirdi. Oyuncu, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Roma'da çektirdiği karelerini yayınlayan Özpirimçci, paylaşımının altına yazdığı not ile imajı hakkında yapılan eleştirilere isyan etti. İşte o paylaşım...

Giriş Tarihi 08 Ekim 2023, 13:00 Güncelleme 08 Ekim 2023, 13:00
Özge Özpirinçci’den imaj isyanı! “Kimseye hesap vermedim” deyip açtı ağzını yumdu gözünü!

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, uzun süredir birliktelik yaşadığı meslektaşı Burak Yamantürk'le 2021 yılında evlendi.

Bu mutlu evliliklerini sürdüren Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, ilk çocukları Mercan'ı aynı yıl kucaklarına aldı.

Özpirinci son olarak Roma'da çektirdiği karelerini paylaştı. Oyuncu paylaşımının altına yazdığı not ile imajı hakkında yapılan eleştirilere isyan etti.

Özge Özpirinçci dikkat çeken paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Havalı bir açıklama düşündüm bu fotoğraf için. Böyle tek cümle bir şey veya yabancı dilde bir özlü söz falan.

Sonra dedim ki kendime 'Canım sen bu fotoğrafı neden paylaşmak istiyorsun? Çünkü iyi göründüğümü düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor. E o zaman sen de bunu açıkla fotoğrafı görecek olanlara.'

Aynen de öyle yapmak istedim! Son birkaç yıldır hayatımı yaşama tercihlerimden dolayı insanlar tarafından hep bir kategoriye koyulmak isteniyorum. Saçıma fön çektirmek imaj değişikliği kabul ediliyor. O gün aynaya baktığımda hoşuma gitmeyen beyaz saçlarımı sprey boyayla kapattığımda 'E ne oldu o doğal kıza?' yorumları geliyor.

Sokakta magazine makyajsız ve rahat giysilerle yakalanınca bakımsız oluyorum vs. Konu bu yaftalar değil aslında. Konu birbirimizi olduğu gibi kabul edebilmeyi öğrenememekte. Ben hep böyleydim. Başkasına zarar vermediğim sürece canımın istediğini yaptım ve bunun için de kimseye hesap vermedim bu saatten sonra da vermem.

Hele artık bir de kız anası olmuşum. Bugün mini eteğim ve iğne topuklu ayakkabılarımla galaya katılırım yarın parkta çocuğumla çimlerde yuvarlanmaktan leke olmuş eşofmanım ile gezerim. Çünkü ben özgürüm. Sen özgürsün. İstediğimiz gibi görünmekte"