Ahmet Talha Dağlı ne iş yapıyor, mesleği ne? Kim Milyoner Olmak İster Ahmet Talha Dağlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster? bu hafta büyük bir heyecanla beklenirken 1 milyon değerindeki soruya kadar gelen yarışmacı Ahmet Talha Dağlı hakkında bilgiler araştırılıyor. Kim Milyoner Olmak İster’de büyük ödüle ramak kaldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın bu akşamki bölümü merakla bekleniyor. İnternet arama motorlarında ''Kim Milyoner Olmak İster Ahmet Talha Dağlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Ahmet Talha Dağlı ne iş yapıyor, mesleği ne?'' sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 06:01 Güncelleme 02 Ekim 2023, 06:01
Ahmet Talha Dağlı ne iş yapıyor, mesleği ne? Kim Milyoner Olmak İster Ahmet Talha Dağlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Gözler Kim Milyoner Olmak İster'in 1 Ekim 2023 Pazar günkü bölümüne çevrildi. Rabia Birsen Göğercin'in ardından bu kez Ahmet Talha Dağlı milyonluk soruya kadar gelmeyi başardı. Bu noktada 1 ve 5 milyonluk soru ve Ahmet Talha Dağlı hakkında bilgiler gündeme geldi. İşte detaylar...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER AHMET TALHA DAĞLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta yine yarışmacıların başarılı performansları yer aldı.

Özellikle Ahmet Talha Dağlı'nın performansı geceye adeta damga vurdu.

Yarışmaya Arzu Demir'den sonra katılan Ahmet Talha Dağlı isimli yarışmacı, performansıyla izleyicileri heyecanlandırdı. Başarılı bir performans sergileyen Dağlı, 500 bin TL değerindeki soruyu bildi ve erek 1 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hakkını elde etti.

Yarışmacının karşısına, "Türkiye'de başbakanlık veya cumhurbaşkanlığı yapmış bu dört kişiden hangisinin tam adı yanlış yazılmıştır?" sorusu çıktı. Hem yarı yarıya, hem de çift cevap joker hakkını kullanan yarışmacı, 'C- Mahmut Turgut Özal' cevabıyla 500 bin TL'ye ulaştı.

1 MİLYONLUK SORUYU GÖRECEK!

Yarışmacı, 1 milyon liralık soruya kadar geldi. Yarışmacı bu soruya da doğru cevap verirse büyük ödülü görmeye hak kazanacak.

19 yaşında olan Ahmet Talha Dağlı, Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi Bölümü öğrencisi olarak eğitim hayatını sürdürmektedir.

Başarılı bir öğrenci olan Dağlı, yarışmaya katılarak genel kültür bilgisini de göstermeyi hedefliyor. Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Dağlı'nın milyonluk soruyu doğru bilip bilmeyeceği ise bugün belli olacak.