Pınar Altuğ, Seda Fettahoğlu ile paylaşımına gelen yorumu görünce çileden çıktı! “Siz nasıl insanlarsınız” Parkta ölü bulunmuştu...

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Seda Fettahoğlu Beyoğlu'daki bir parkta ölü bulunmuştu. İlk incelemelere göre intihar ettiği söylenen oyuncunun vefatının ardından Pınar Altuğ, sosyal medya hesabında üzüntüsünü dile getirdi. Ancak Altuğ’un paylaşımına yapılan bir yorum ünlü oyuncuyu çileden çıkardı. Altuğ, “Siz nasıl insanlarsınız” diyerek isyan etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 16:34 Güncelleme 29 Eylül 2023, 16:36
Pınar Altuğ, Seda Fettahoğlu ile paylaşımına gelen yorumu görünce çileden çıktı! “Siz nasıl insanlarsınız” Parkta ölü bulunmuştu...

İÇİNDEKİLER

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan 44 yaşındaki oyuncu Seda Fettahoğlu bir parkta ölü bulundu.

Yapılan incelemede yaşamına son verdiği ortaya çıkan oyuncunun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

Birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımla üzüntülerini dile getirdi.

KUZENİ ÇIKTI!
Ayşe Tolga, Seda Fettahoğlu ile kuzen olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi.

Güzeller güzeli, akıllı, neşeli, yetenekli kuzum, kuzenim Seda Fettahoğlu' nu kaybettik dostlar. Duanızı eksik etmeyin"

ROL ARKADAŞINA BÖYLE VEDA ETTİ
Pınar Altuğ da sosyal medya hesabında Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı Seda Fettahoğlu ile karelerini yayınladı.

Çocuklar Duymasın'dan bazı karelerini paylaşan oyuncu paylaşıma "Ben seni hep gülen gözlerinle hatırlayacağım. Yattığın yer incitmesin" notunu düştü.

"SİZ NASIL İNSANLARSINIZ?"
Bir takipçi ise "Keşke ölmeden önce hatırlasaydınız" diyerek şoke etti.

Pınar Altuğ bu yoruma tepkisiz kalmadı ve "Yahu bu nasıl bir yaklaşım, siz nasıl insanlarsınız? Gerçekten anlamak mümkün değil" diyerek tepki gösterdi.

SON PAYLAŞIM!
Oyuncunun vefatından 4 gün önce yaptığı paylaşımda "Yaşamı sev bedeni koru" ifadelerini kullandığı görüldü.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul Gümüşsuyu'nda bir parkta ölü bulunan Büyükşehir Belediyesi İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu (44), memleketi Giresun'un Tirebolu ilçesinde yakınları ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Seda Fettahoğlu'nun cenazesi sabah saatlerinde Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi.

Giresun Tirebolu nüfusuna kayıtlı Fettahoğlu için Yeniköy Mahallesi camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.