Seda Fettahoğlu öldü mü, intihar mı etti? Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, hangi dizilerde oynadı?

Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'da bulunan bir parkta hayatını kaybetti. Yapılan incelemeler sonucunda, oyuncunun yaşamına son verdiği tahmin edildi. Türk televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden olan Seda Fettahoğlu'nun ani ölümü sevenlerini ve sanat camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 15:27 Güncelleme 27 Eylül 2023, 15:38
Seda Fettahoğlu öldü mü, intihar mı etti? Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, hangi dizilerde oynadı?

İÇİNDEKİLER

Seda Fettahoğlu, Türk televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncularından biriydi. Kariyeri boyunca birçok önemli projede rol almış ve yetenekleriyle tanınmıştı. "Kanlı Nigar," "Çalıkuşu," "Çocuklar Duymasın" gibi sevilen dizilerdeki performanslarıyla geniş bir izleyici kitlesi kazanmıştı.



YAŞAMINA SON VERDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesedini buldu.

Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı.



SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun oldu.

İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.



Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu.

Seda Fettahoğlu'nun dizide canlandırdığı "Sultan" karakteri Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Mesleki Çalışmalar, Oynadığı veya Yönettiği Oyunlar:

"Surname 2010", ''İşgal Altındaki Masallar'' 2010, "Bakhalar" 2010, "Mefisto" 2009, "Numan Nokta Net" 2009, ''Sokak Kedileri'' 2008, "Kırmızı Pazartesi" 2008, "Ceza Kanunu" 2007, "Kanlı Nigar" 2006, "Çalıkuşu" 2004, ''Küçük Nasreddin'' 2004, "Midas'ın Kulakları" 2003.