Son dakika Harika Avcı son durumu! HARİKA AVCI İNTİHAR MI ETTİ, NE OLDU? Harika Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Son hali nasıl?

Harika Avcı intihar mı etti merak ediliyor. Avcı'ya son olarak Siroz teşhisi konduğu ortaya çıkmıştı. Yeşilçam yıldızı'nın sağlık durumunun kötüye gittiği iddia edildi. Türk sineması ve sahnelerin en ünlü isimlerinden olan Harika Avcı'nın son durumu merak ediliyor. işte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2023, 16:45 Güncelleme 22 Eylül 2023, 16:45
Son dakika Harika Avcı son durumu! HARİKA AVCI İNTİHAR MI ETTİ, NE OLDU? Harika Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Son hali nasıl?

İÇİNDEKİLER

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat süren Harika Avcı'ya geçtiğimiz yıl Siroz teşhisi konuldu. Harika Avcı'nın tedavi olmayı reddettiği öne sürüldü. İddiaya göre yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle zor günler geçiren ve tedaviyi reddeden Harika Avcı'yı yakınlarının ikna etmeye çalıştı. İşte son durumu...

HARİKA AVCI İNTİHAR MI ETTİ?

Harka Avcı evinde yaşadığı şok edici bir olayla gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programının iddiasına göre ünlü isim intihara teşebbüs etti. Onur Akay, canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akay, "Evine davetliydim dün akşam. Saba Tümer'in programında dediği şeyi söyledi ve masadan kalktı. Sonrasına elinde silah, kafasına dayamış olarak buldum ve elinden silahı ben aldım. Zamanında leydilik eğitimi aldı, yalılar hediye edildi. Şimdi hiçbir şeyi yok. Onu çevresindekiler bu hale getirdi." dedi.

Ancak konuya ilişkin Harika Avcı cephesinden ise bir açıklama yapılmadı.

HARİKA AVCI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Siroz hastalığı ile mücadele eden Harika Avcı'nın 'manevi oğlum' dediği Harun Başal, hem bedenen hem de ruhen yaşadığı sıkıntıların devam ettiğini belirterek "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi.

"ZORLUKLAR YAŞADIĞIM DOĞRUDUR"

Harika Avcı, 2021'de yaptığı açıklamada zor günler geçirdiğini itiraf etmişti. Bir dönemin önemli assolistlerinden olan Harika Avcı, konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

''Her insanın hayatında olabilecek geçmişten gelen problemlerden kaynaklı bir takım zorluklar yaşadığım doğrudur. Ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil. Ancak şu anda takdir edersiniz ki; bu konular ile ilgili konuşmak istemiyorum. Hiçbir yerde zorla tutulmuyorum ve insiyatifim dışında hareket etmiyorum.

Ben ezelden beri kendi sorunları ile kendi bildiğim yöntemlerle başa çıkmayı seven bir karaktere sahibim.

Kısa zaman içerisinde problemleri çözülebilir hale getireceğimden eminim.''

HARİKA AVCI KİMDİR?

Bir zamanların popüler ismi Harika Avcı özel hayatı, filmleri ve olaylı yaşamı ile en merak edilen ünlüler arasında.

Harika Avcı 2 Şubat 1960 doğumlu. Aslen İzmirli olan Harika Avcı'nın gerçek ismi ise Nermin Ocak... Harika Avcı'nın annesinin ismi ise Sabriye Ocak'dır. İlk okulu bitirdikten sonra ortaokuldan terk olan Harika Avcı, 11 yaşında bir tütün fabrikasında işçi olarak annesi ile birlikte çalıştı.