İlk bölümden beri kadrodaydı! Arka Sokaklar'da yürekleri cayır cayır yakan ayrılık
Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Arka Sokaklar geçtiğimiz yıl yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle 638. bölümde yayın hayatına ara vermişti. Ancak bu ara süresi daha da uzamıştı. Türker İnanoğlu dizinin haklarını bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar'a devretti ve Arka Sokaklar'ın yeni sezonu ise geçtiğimiz haftalarda başladı. Hikayede ilk bölümden bu yana yer alan bir ismin vedası ise izleyiciyi şoke etti.
Arka Sokaklar'da yeni sezon heyecanı tam gaz başladı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çolakoğlu gibi deneyimli oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi Kanal D'nin İç Yapımlar ekibine devredildi. Bilindiği üzere diziye Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle geçen yılın sonlarına doğru ara verilmişti. Dizi yeni sezonuyla izleyicilerine merhaba dedi. Yeni sezonda dizinin ana kadrosunda bir ayrılık yaşandı. İzleyiciler bu ayrılık haberini duyunca büyük şok yaşayacak.

Yeni sezonda bir ayrılık yaşandığı haberleri son döneme damgasını vurdu.
Arka Sokaklar 641. bölüm 2. fragmanı
Uzun yıllardır Selin karakterine hayat veren deneyimli oyuncu Oya Okar diziye veda etti.

FLAŞ AYRILIK
Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu dizideki macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Oya Okar dizinin yayınlandığı ilk bölümden beri kadroda yer alıyordu.

Selin komiserin ayrılışıyla birlikte dizinin yeni sezonunda nelerin değişeceği ve nasıl bir hikaye akışının izleyicileri beklediği ise merak konusu oldu.

Öte yandan geçen sezon başı diziden ayrılan Şevket Çoruh da yeni sezonda dizide yer almayacak isimler arasında yer alıyor.

SÜRPRİZ GELİŞME!
Ayaztepe duruşmasından olumlu karar çıkmış ve ekibin göreve iadeleri başlamıştır. Yeniden toplanan ekip ilk iş Nedim'i adalete teslim eder.

Kardeşinin intikamını almaya yemin etmiş olan Kadir bir muhbir vasıtasıyla Sadullah'a ulaşmaya çalışmaktadır. Ancak bu zorlu yolda onu tehlikeler beklemektedir.

Hakan'ın korumalığını yaptığı İpek'in erkek arkadaşı Kaan başlarına iş açmaktadır. Sadullah Ünal'a yeni bir görev verir. Böylece eski defterlerin kapanmasını sağlayacaktır.