Hande Sarıoğlu sokak ortasında tacize uğradı! Olayın detaylarını anlattı! “Herifin biri ben önünden geçerken...”

Son dönemde tatil pozlarıyla gündeme gelen Hande Sarıoğlu, bu kez bambaşka bir olayla adından söz ettirdi. Sarıoğlu, Nişantaşı’nda tacize uğradı. Taciz eden şahsın üzerine yürüyen ünlü isim, "Seni buradan aldırırım" dedi. Simge Sağın'ın konserini izlemeye giden Sarıoğlu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına yaşananları anlattı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Eylül 2023, 09:50 Güncelleme 01 Eylül 2023, 09:50
Hande Sarıoğlu sokak ortasında tacize uğradı! Olayın detaylarını anlattı! “Herifin biri ben önünden geçerken...”

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan spiker Hande Sarıoğlu, Nişantaşı'nda tacize uğradı.

İddiaya göre; Sarıoğlu, bir arkadaşı ile buluşmak için bir restorana gitti. Bir kişi ünlü sunucu yanından geçerken "Çok güzelsin ya" diyerek Sarıoğlu'na laf attı.

Bunun üzerine çileden çıkan Sarıoğlu adamın üstüne yürüyerek "Sen sağa sola kafana göre laf atma hakkını nereden buluyorsun. Seni buradan aldırırım" diyerek sert tepki gösterdi.

Bunun üzerine Sarıoğlu'na laf atan adam oradan söylenerek uzaklaştı.

Yaşadığı tatsız olayla gündem olan ünlü isim, Simge Sağın konserinde kameralara yansıdı. Snob magazinde yer alan habere göre; Sarıoğlu konuyla ilgili muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ünlü isim, şöyle konuştu: "Evet, böyle bir olay yaşandı. Nişantaşı'nda yürüyorum, herifin biri ben önünden geçerken 'çok güzelsin yeaa' diye bana laf söyledi.

Ben de hiç lafımı esirgemem böyle durumlarda. Döndüm, üstüne yürüdüm, sen hayırdır, böyle rahat rahat sağa sola laf atma hakkını, haddini kimden alıyorsun.

Hemen yan çizdi, ben sana söylemedim diyor, yanından erkek geçiyor o esnada ve utanmadan ona söyledim diyor.

Böyle densizleri sokak ortasında hiç edeceksin. Lafı ağzının ortasına yapıştıracaksın ki bir daha had bulamayacaklar öyle rahat rahat sokaktan geçen kadınlara dil uzatmaya.

Ben hiç affetmem, bunu gibi erkeğim diye ortalarda gezenlere hadlerini bildiririm. Kimse de susup başını yere eğip geçip gitmesin"