3 isim hikayeyi değiştirecek! Kızılcık Şerbeti'nde kadro değişikliği! Açıklama geldi!

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon tarihi henüz netleşmese de dizinin oyuncularından gelen açıklamalar heyecanlandırdı. Son bölümde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Doğa ise bir çocuğunu kaybetmişti. İşte yeni bölümden detaylar...

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 09:33 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 09:33
3 isim hikayeyi değiştirecek! Kızılcık Şerbeti’nde kadro değişikliği! Açıklama geldi!

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda bir takım değişiklikler yaşandı. Diziye yeni sezonda 3 isim dahil olacak. İşte diziye dair merak edilenler...

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE KADRO DEĞİŞİKLİĞİ

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncuların geleceği ilk sezondan itibaren konuşulan konular arasındaydı. Diziye eklenecek oyuncular belli oldu.

Yeni sezonda Bahtiyar Memili, Yiğit Kirazcı ve Kayra Şenocak katılacak. Ayrıca, Kayra Şenocak'ın canlandıracağı muhafazakar bir iş insanının kızı olan Mihriban karakteri ve onun sekreteri de dizide yer alacak.

Şu an için bu iki karakterle ilgili oyuncu seçimi süreci devam ediyor.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Dizinin sezon finali bölümünde Doğa, büyük bir aile yemeği düzenleyerek Fatih'in kendisini aldattığını herkese söyleyerek boşanacağını duyurmuştu. Bunun üzerine evde kaos çıkmasının üzerine Alev ve Pembe birbirine girmişti.

Kıvılcım ve Ömer doğumu başlayan Doğa'nın yanına giderken kaza geçirmişti. O anlarda, "Bir ölü bir yaralı var" anonsu Ömer'in ya da Kıvılcım'ın öldüğü iddiaları gündeme gelmişti.

İzleyiciler ise yeni sezonda neler olacağını merakla bekliyor.

YENİ SEZON TÜYOLARI GELDİ

Kızılcık Şerbeti'nin Umut'u Serkan Tınmaz çekimlerine yakında başlayacaklarını belirtirken yeni sezon içinse "Geçen sezonun 2-3 katı da büyük bir heyecanla devam edecek" dedi.