Nesrin Cavadzade bakın nasıl zayıf kalmış! Tek formülle 36 bedene düşün! İşte çatır çatır yağlarınızdan kurtulmanın yolu!

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin yıllardır fit ve sağlıklı bir görünüme sahip olmasının arkasında yatan sır, merak ediliyor. Bu sırrın temelinde uzun süredir uyguladığı beslenme formülü bulunuyor. Zayıflamak isteyenlerin sıkça sorduğu "Nesrin Cavadzade nasıl kilo verdi?" sorusu, onun sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili ipuçlarını ortaya çıkarıyor. Ünlülerin sağlıklı ve fit görünümü, genel olarak insanlar için ilham kaynağı olurken, özellikle beslenme alışkanlıkları merak konusu oluyor. Nesrin Cavadzade gibi ünlülerin günlük yemek planları ve tercih ettikleri besinler, sağlıklı yaşam hedefleyenler için rehber niteliği taşıyor. Bu nedenle ünlülerin beslenme rutinleri dikkatle inceleniyor.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023, 16:47 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 16:47
Nesrin Cavadzade bakın nasıl zayıf kalmış! Tek formülle 36 bedene düşün! İşte çatır çatır yağlarınızdan kurtulmanın yolu!

İÇİNDEKİLER

Nesrin Cavadzade yıllardır un tüketmediğini, ekmeği, makarnayı hayatından çıkardığını söyledi. Her yaşta milyonlarca kişi ünlülerin nasıl fit kaldığını araştırıyor. Bu noktada özellikle Nesrin Cavadzade düzgün fiziği ile çeken ünlüler arasında yer alıyor. Fit görünümüyle hayranlarının beğenisini toplayan Nesrin Cavadzade'nin beslenme alışkanlığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

NESRİN CAVADZADE NASIL FİT KALIYOR?

Yıllardır zayıf ve fit görünümüyle dikkat çeken ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade beslenme alışkanlığının kilo almamasına katkı sağladığını açıkladı.

41 yaşındaki ünlü oyuncu, formunu nasıl koruduğunu itiraf etti. Yıllardır ekmek yemediğini hatta makarna bile yemediğini söyleyen oyuncu, "Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok. Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum" dedi.

Cavadzade, sabahları iki haşlanmış yumurta, salata ve kahve içerek güne başlıyor. Akşamları 19.00'dan sonra asla bir şey tüketmediğini söyleyen Cavadzade, "Ekolojik tarım ürünleri kullanıyorum. Zeytinyağlı bir yemek ve deniz ürünleri ağırlıklı besleniyorum. Haftada en az dört kez balık tüketiyorum. Türkiye mutfağı vazgeçilmezim" diye konuştu.

Cavadzade, set olduğu günlerde bile haftanın beş günü spora zaman ayırdığını da sözlerine ekledi.

BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ 20 KİLO VERME YÖNTEMİ

Sabahları tahıl ağırlıklı bir kahvaltıda yumurta yemek tok tutuyor, gün içinde daha az kalori almanıza ve dolayısıyla kilo vermenize ve vücut yağ oranınızın azalmasına sebep oluyor. Günün en önemli öğünü kahvaltıyı da atlamayın.

Konu kahve içmeye gelince farklı fikirler ortaya atılıyor olsa da, şekersiz, kremasız, aromasız siyah kahve veya Türk kahvesi içmek yağ yakma hızınızı yüzde 30'a kadar hızlandırabiliyor. Kafein metabolizmayı hızlandırırken, antioksidanları da beraberinde getiriyor.

Yeşil çay için
Yeşil çay kateşin adı verilen güçlü antioksidanlarla dolu olduğu için kafeinle birlikte yağ yakmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya çok etkili bir biçimde yardımcı oluyor.

Tatlandırıcılar ve şekerden kaçının
Günümüz beslenme alışkanlıklarına baktığımız zaman şeker, kilo almadaki en önemli etkenlerden biri olarak biliniyor. Yapay tatlandırıcılar, fruktoz şurubu ve şeker obezite, diyabet, kalp hastalıkları ve daha fazlasıyla ilişkilendiriliyor.

Karbonhidratları azaltın
Sağlığınız için faydalı karbonhidratlar haricinde hamur işlerini veya tahıl değerini kaybetmiş karbonhidratları mümkün olduğunca az tüketmekte fayda var. Araştırmalar gösteriyor ki karbonhidratlar kan şekerini bir anda yükselttiği için daha kısa sürede acıkmaya ve kilo almaya sebep oluyor.

Bir yemek günlüğü tutun
Yediğiniz porsiyonları kontrol etmek ve kalori saymanın yanı sıra bir yemek günlüğü tutarak ne yediğinizi yazmak da kilo vermeye yardımcı oluyor.

Çok acıktığınız zaman sağlıklı atıştırmalıkları tercih edin
Bir anda açlık bastırdığı zaman çoğunlukla ilk tercihimiz kalorili ve şekerli yiyecekler oluyor. Bu yüzden yanınızda her zaman sağlıklı atıştırmalıklar bulundurarak gereksiz kalori almayı engelleyin. Taze meyve, yemişler veya yoğurt ani açlık krizlerini bastırmak için güzel seçenekler.

Kardiyo yapın
Düzenli egzersiz yapmak kalori yakmanın en iyi yollarından biri. Egzersiz yapmak stresi azaltarak ruhunuza da iyi geliyor. Ayrıca bel bölgesindeki yağları yakmanın en iyi yöntemlerinden biri.