Üç Kız Kardeş'te ciğerleri yakacak ayrılık iddiası! Bu kez seyirciye ters köşe yapacaklar

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş için yeni sezon heyecanı başladı. Son günlerde dizinin yenisezonunda bazı karakterlerin projeden ayrılacağına ilişkin iddialar seyircileri üzdü. İddialara göre başrol oyuncusu gidiyor. Üçüncü sezon hazırlıklarının sürdüğü diziyle ilgili detaylar yakında netlik kazanması bekleniyor. Yeni sezonda merak edilen tüm sorular yanıt bulacak.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023, 08:56 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 08:56
Üç Kız Kardeş’te ciğerleri yakacak ayrılık iddiası! Bu kez seyirciye ters köşe yapacaklar

İÇİNDEKİLER

Haziran ayında sezon finali yapan Üç Kız Kardeş dizisinde üçüncü sezon heyecanı başladı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi sezon finalinde seyircileri şaşırtan olaylarla dolu bir bölümle ekranlara veda etmişti. Sezon finalinde yaşanan olaylar seyirciler başta olmak üzere herkesi şaşırtmıştı. Bu gelişmelerin ardından kulislerde diziyle ilgili önemli iddialar konuşulmaya başlandı. Üçüncü sezon öncesi ortaya atılan iddialar seyircileri şaşırttı.

SÜRPRİZ GELİŞME

Son kulis söylentilerine göre dizinin başrol oyuncusu İclal Aydın'ın diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

Dizinin uyarlandığı eserin yazarı ve önemli başrol oyuncularından olan İclal Aydın'ın 'Üç Kız Kardeş' üçüncü sezonda yer almayacağı iddiaları duyanları şoke etti.

Bilindiği üzere ünlü oyuncu mart ayında omuriliğiyle ilgili mikrodiskektomi ameliyatı geçirmişti.

İkinci bir ameliyat daha geçirecek olan İclal Aydın'ın diziden ayrılmayacağı ancak başarılı oyuncuyla ilgili yeni sezonda bir sürprizin olacağı öğrenildi.

Ancak yapımcı şirket ve oyunculardan henüz resmi bir açıklama gelmediği için bu iddiaların doğruluğu net bir şekilde bilinmiyor.

Konuşulan bu gelişmelerin ardından gözler yeni sezona çevrildi. Dizinin eylül ayının ortalarına doğru başlaması bekleniyor.