Pelin Batu doktor eşinden tek celsede boşandı! Şiddet iddialarına son noktayı koydu! İşte ayrılık sebebi...

Eski Roma Büyükelçisi merhum diplomat İnal Batu'nun kızı Pelin Batu, 2018 yılında ünlü kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile Roma'daki Türkiye Büyükelçiliği'nde dünyaevine girmişti. Çift bir dönem ‘şiddet’ iddialarıyla gündem olmuştu. Pelin Batu ve doktor Macit Bitargil anlaşmalı olarak boşandı. Batu, şiddet iddiaları hakkında da konuşarak son noktayı koydu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2022, 18:25 Güncelleme 06 Temmuz 2022, 18:54
Pelin Batu doktor eşinden tek celsede boşandı! Şiddet iddialarına son noktayı koydu! İşte ayrılık sebebi...

İÇİNDEKİLER

Eski Roma Büyükelçisi merhum diplomat İnal Batu'nun kızı Pelin Batu, 2018 yılında ünlü kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile Roma'daki Türkiye Büyükelçiliği'nde evlenmişti.

Çiftin bu evliliğinden bir çocuğu dünyaya gelmişti.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR
Pelin Batu ve boşanma aşamasındaki eşi Macit Bitargil arasında anlaşma sağlandı.

2 BİN LİRA NAFAKA ÖDEYECEK
Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşamaya taraflar katıldı. Anlaşmalı boşanan çiftin çocuklarının velayeti ortak olarak kaldı. Bitargil çocuğu için 2 bin lira nafaka ödeyecek. Taraflar birbirinden tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

ŞİDDET İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU
Oyuncu Pelin Batu açıklamada bulundu.

Batu, "Biz altı yıldır birlikteyiz. Anlaşmazlıklar oldu ama medyada olduğundan abartılı şeyler yer aldı. Şiddet hiç olmadı. Anlaşamıyorduk pek çok çift gibi. Çocuğumuz için daha iyi olacağını düşündük. Basında yazılanlar Macit'i çok rencide etti" dedi.

"BEN VE AİLEM ÇOK RAHATSIZ OLDUK"
Doktor Macit Bitargil ise "Gerçekten basında yer alan haberlerden ben ve ailem çok rahatsız olduk. Ben 25 yıldır şiddet görenleri, bıçakmış insanları tedavi etmeye adamış bir doktorum. Bu ithamlarla karşılaşmak bizi çok üzdü" dedi.

"DOST OLARAK AYRILIYORUZ"
Bitargil, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dost olarak ayrılıyoruz. Çocuğumuz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız"