Yasak aşkıyla olay olmuştu! Berdan Mardini'nin eski eşine bakın! Fatoş Yelliler göğüs dekoltesini abarttı açıldıkça açıldı

Yasak aşkıyla olay olmuştu! Fatoş Yelliler, türkücü Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde modacı Gülşah Saraçoğlu’nun sevgilisi Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etmişti. Gökhan Göz ise bir açıklamada bulunarak ihanet iddialarını yalanlamış ancak Fatoş Yelliler’in boşanmasının ardından ikili aşk pozlarını sosyal medyada yayınlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandıran ikiliden Fatoş Yelliler, sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Spor yaparken poz veren Yelliler’in derin göğüs dekolteli üstü dikkat çekti. İşte Fatoş Yelliler’in o paylaşımı...

Giriş Tarihi 01 Şubat 2022, 18:11 Güncelleme 01 Şubat 2022, 18:11
Yasak aşkıyla olay olmuştu! Berdan Mardini’nin eski eşine bakın! Fatoş Yelliler göğüs dekoltesini abarttı açıldıkça açıldı

İÇİNDEKİLER

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde iş insanı Gökhan Göz'le aşk yaşadığını itiraf etmişti.

Yelliler, "Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu" demişti.

Boşandıktan sonra sevgilisi ile pozlarını sosyal medya hesabında yayınlayan Yelliler'in bu ilişkisi de ihanet nedeniyle sonlanmıştı.

MESAJLARI İFŞA ETTİ!
Gökhan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlar ile mesajlaşmalarını ifşa ederek ihanete uğradığını söylemişti. Göz, söz konusu mesajlarda Yelliler'in kendisini aldattığını ileri sürmüştü.

HER ŞEYİ YAKTI
İhanete uğradığını belirten Gökhan Göz ise sevgilisi Fatoş Yelliler'e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe vermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz"

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA GÜNDEMDE!
Çalkantılı özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Fatoş Yelliler, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim, spor yaptığı anlara ait bir kareyi Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşımda Yelliler'in derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.

Fatoş Yelliler'in pozlarına bazı kullanıcıları tarafından 'boşanma yaramış' yorumları yapıldı.

İşte Fatoş Yelliler'in spor pozu...