Ayrılık iddialarını yalanlamışlardı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den kötü haber! Ünlü çift hayranlarını korkuttu

Ayrılık iddialarını yalanlamışlardı! Dizi aşkları gerçek olan ve uzun süredir mutlu bir birliktelik sürdüren Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in geçen günlerde ayrıldıkları iddia edilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından açıklama yapan Hande Erçel, ‘Yok öyle bir şey’ diyerek ayrılık haberlerine son noktayı koymuştu. Hande Erçel – Kerem Bürsin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İkiliden gelen kötü haber hayranlarını korkuttu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 00:35 Güncelleme 06 Ocak 2022, 12:53
Ayrılık iddialarını yalanlamışlardı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den kötü haber! Ünlü çift hayranlarını korkuttu

İÇİNDEKİLER

Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte başrolde yer aldıktan sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, başlarda ilişkilerini saklamaya çalışmış ancak başarılı olamamıştı.

Birlikte tatil için Maldivler'e giden Kerem Bürsin ile Hande Erçel, havaalanında el ele görüntülenmiş ve ardından ilişkilerini itiraf etmek zorunda kalmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla aşklarını dosta düşmana duyuran ünlü çift, geçen günlerde ise ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerle gündem olmuştu.

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından açıklama yapan Hande Erçel, 'Yok öyle bir şey' diyerek ayrılık haberlerine son noktayı koymuştu.

KÖTÜ HABER!
Ünlü çift, şimdi ise bambaşka bir iddiayla gündeme geldi. Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi.

İddiaya göre; koronavirüs testleri pozitif çıkan ikili, birlikte karantinaya girdi.

Söz konusu iddialar çiftin hayranlarını endişelendirirken Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

EVLENİYORLAR MI?
Kerem Bürsin, geçen haftalarda Etiler'de kameralara yansımış ve basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmişti. Sevgilisi Hande Erçel ile ilgili gelen sorulara da cevap veren Kerem Bürsin "Biz bir aradayken hiç iş konuşmuyoruz. Kendi dünyamızı yaşıyoruz" demişti.

Yakışıklı oyuncuya "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusu da sorulmuştu. Kerem Bürsin, bu konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirmişti:

"İlişkimizin tadını çıkarıyoruz. Evlilik çok önemli bir mevzu. Önümüzde işlerimiz ve kariyer planlamamız var. Evliliği konuşmak için henüz erken"

HANDE'DEN "ÇOCUK" SORULARINA YANIT!
Erçel, ise bir röportajında sevgilisi Kerem Bürsin'in, "Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak kafamda..." açıklamasını soran muhabirlere, "Her şeyin zamanı var. Eğer olursa, neden olmasın?" yanıtını vermişti.