Teşkilat Serdar öldü mü, ölüyor mu? Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Çağlar Ertuğrul diziden neden ayrılıyor?

TRT'in Pazar akşamları sevilerek izlenen dizisi Teşkilat'ta Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul hakkında ''Teşkilat Serdar öldü mü, ölüyor mu? Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Çağlar Ertuğrul diziden neden ayrılıyor?'' soruları gündeme geldi. Dizinin 25. bölüm fragmanı nefes kesti. Zehra'nın Serdar'ı hayata döndürme çabaları izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yeni bölümde Serdar'ın hayatta kalıp kalmayacağı ise merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin detaylı bilgiler...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 19:24 Güncelleme 05 Aralık 2021, 19:24
Teşkilat Serdar öldü mü, ölüyor mu? Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Çağlar Ertuğrul diziden neden ayrılıyor?

İÇİNDEKİLER

Teşkilat Serdar öldü mü, ölüyor mu? Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Çağlar Ertuğrul diziden neden ayrılıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. TRT1'in fenomen dizisi Teşkilat'ta başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'un son durumu merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanını izleyenler şoka uğradı. Serdar'ın başına gelenler ekran başındakileri bir hayli üzdü. Özellikle Zehra'nın Serdar için mücadelesi göz doldurdu. İşte yeni bölümden bilgiler...

TEŞKİLAT SERDAR ÖLDÜ MÜ, ÖLÜYOR MU?

Teşkilat dizisinde Zehra'nın ardından bu kez Serdar'ın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Serdar'ın sedyede kaldığı sahneler herkesi gözyaşlarına boğdu. Serdar karakterini canlandıran başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul'un dizideki akıbeti sorgulanmaya başlandı. Peki Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor?

ÇAĞLAR ERTUĞRUL TEŞKİLAT DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU, NEDEN AYRILIYOR?

Teşkilat dizisinde bu hafta yine izleyenleri ekran başına kilitleyen sahneler yaşanıyor. Sevilen dizinin son bölümünde Serdar, eskiye dönmek ve büyük planı bozmak için zihninin kontrolünü geri almaya çalıştı. Ancak verilen ilaç sonrası Serdar'ın kalbi durdu. Zehra ise Serdar'ı kurtarabilmek için her yolu denedi. Serdar'ın ölüp ölmeyeceği, Çağlar Ertuğrul'un akıbeti 25. bölümde belli olacak.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Ertuğrul 5 Kasım 1987 tarihinde Karşıyaka, İzmir'de dünyaya geldi. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynadı. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşıyor. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Sonrasında Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir, Benim İçin Üzülme ve Afili Aşk gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.