2021 Pantene Altın Kelebek ödülleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Pantene Altın Kelebek adayları kimler, nasıl oy verilir?

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nin 47. si bu akşam düzenleniyor. Türkiye'nin en başarılı sanatçılarının yer alacağı ödül töreni Zorlu PSM'de gerçekleştirilecek. Bu akşam verilen oylar sonucunda sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyi isimleri açıklanacak. Heyecanlı gecenin sunucuları ise Çağla Şikel ve Cem Davran oldu. Peki; 2021 Pantene Altın Kelebek ödülleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Pantene Altın Kelebek adayları kimler, nasıl oy verilir? İşte törene dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 16:23 Güncelleme 05 Aralık 2021, 16:31
2021 Pantene Altın Kelebek ödülleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Pantene Altın Kelebek adayları kimler, nasıl oy verilir?

İÇİNDEKİLER

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ile sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyi isimleri belli olacak. Her yıl düzenlenen Pantene Altın Kelebek'te halk oylamasıyla ödüller sahiplerini buluyor. Törenin sıkı takipçileri bu yıl da Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nin ne zaman, saat kaçta başlayacağını, hangi kanaldan canlı yayınlanacağını ve adayların kimler olduğunu merak ediyor. İşte yoğun olarak araştırılan 2021 Pantene Altın Kelebek ödülleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Pantene Altın Kelebek adayları kimler, nasıl oy verilir? soruların yanıtları....

2021 PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 5 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 19:45'te başlayacak töreni vatandaşlar Kanal D ve teve2'de ekranlarından canlı izleyebilecek.

YILDIZI PARLAYANLAR

Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen "Yıldızı Parlayanlar" ödülüne layık görüldü. Üç ünlü oyuncu, ödüllerine bu akşam gerçekleşecek törende kavuşacak.

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİNDE JÜRİLER KİMLER?

Pantane Altın Kelebek Ödül Töreni jürileri, dizi-film için Demet Akbağ, Hale Soygazi, Nurgül Yeşilçay, yönetmen Andaç Haznedaroğlu, yapımcı Yağmur Ünal olurken; müzik ve diğer kategoriler için İzel, Selim Akçin, Kanat Atkaya, Hakan Gence ve Savaş Özbey, Onur Baştürk ve Orkun Ün olacak.

GECEYİ DEMET ÖZDEMİR AÇACAK

Her yıl açılış şovlarıyla büyük ses getiren etkinlikte bu yıl açılış şovu ünlü oyuncu Demet Özdemir'den gelecek. Son dönemde dans videoları ile çok konuşulan Özdemir'in yine heyecanlı bir dans gösterisi sunması bekleniyor.

2021 ALTIN KELEBEK ADAYLARI KİMLER?

En İyi Dizi

Kırmızı Oda
Masumlar Apartmanı
Camdaki Kız
Sadakatsiz
Son Yaz
Teşkilat
Yasak Elma
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Gönül Dağı
Kardeşlerim

En İyi Kadın Oyuncu

Burcu Biricik
Cansu Dere
Ezgi Mola
Hafsanur Sancaktutan
Merve Dizdar
Su Burcu Yazgı Coşkun
Alina Boz
Ayça Ayşin Turan
Beren Saat
Binnur Kaya

En İyi Erkek Oyuncu

Ahmet Kural
Akın Akınözü
Alperen Duymaz
Birkan Sokullu
Burak Özçivit
Çağatay Ulusoy
Çağlar Ertuğrul
Caner Cindoruk
Engin Akyürek
Timuçin Esen

En İyi Kadın Şarkıcı

İrem Derici
Melek Mosso
Sezen Aksu
Tuğçe Kandemir
Aleyna Tilki
Demet Akalın
Derya Uluğ
Ece Seçkin
Hadise
Zeynep Bastık

En İyi Erkek Şarkıcı

Can Bonomo
Buray
Emir Can İğrek
Haluk Levent
Bilal Sonses
Yalın
Murat Boz
Kenan Doğulu
Edis
Oğuzhan Koç

En İyi Müzik

Zakkum
Manga
Dolu Kadehi Ters Tut
Gripin
İkilem
Madrigal Adamlar
Sakiler
Pinhani
Yüzyüzeyken Konuşuruz

En İyi Kadın İnfluencer

Damla Altun
Danla Biliç
Eylül Öztürk
Pelin Akil
PQUEEN
Rachel Araz
Berfu Yenenler
Cemre Solmaz
Ceren Yaldız
Kiresepi
Şeyda Erdoğan

En İyi Erkek İnfluencer

Aykut Elmas
Uberkuloz (Berk Keklik)
Kerimcan Durmaz
Nusret bulunuyor
Cemal Can
CZN Burak
Enes Batur
Kafalar
Orkun Işıtma
Tuğkan Gönültaş,

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ NEDİR?

Altın Kelebek Ödülleri, Hürriyet Kelebek tarafından 1972'den bu yana Türkiye'de dağıtılan müzik ve televizyon ödülleri. Ödüllerin verileceği kişiler Hürriyet ve Kelebek eki okurlarının oylarıyla seçilmektedir. Ödül töreni Kanal D ve teve2'den canlı olarak yayınlanmaktadır.