5'inin vedası 2'sinin gelişiyle nabızlar yoklanacak! Arka Sokaklar'da miadı tükenen tükenene!

Arka Sokaklar'da miadı tükenen tükenene! 5'inin vedası 2'sinin gelişiyle nabızlar yoklanacak. Arka Sokaklar'da arka arkaya vedalar yaşandı. 16. sezonuyla ekranlarda olmaya hazırlanan sürdüren Arka Sokaklar'da peş peşe yaşanan vedalar büyük üzüntü yarattı. Dizinin yeni sezonunda 7 efsane isim yer almayacak. Alp Akar, Yüsra Geyik, Özlem Çınar, Onur Bay ve Merve Oflaz'ın peş peşe veda haberleri izleyicileri kahretmişti. Merve Oflaz'ın vedasının hemen ardından Ali Akdoğan karakteriyle gönüllere taht kuran Alp Korkmaz bu kez diziye veda eden isim oldu. Ayrıca projeye Oğuz Peçe Komiser Yardımcısı Emre karakteriyle, Deniz Çatalbaş ise Komiser Yardımcısı Aslı karakteriyle dahil oluyor.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2021, 09:58 Güncelleme 09 Eylül 2021, 09:59
5’inin vedası 2’sinin gelişiyle nabızlar yoklanacak! Arka Sokaklar’da miadı tükenen tükenene!

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar yeni sezon hazırlıklarını tamamladı ve cuma günü ekranlara yeniden merhaba diyecek. 16. sezonuyla büyük heyecan yaratacak olan Arka Sokaklar'da peş peşe yaşanan vedalar büyük üzüntü yarattı. Dizinin yeni sezonunda 5 efsane isim yer almayacak. Alp Korkmaz, Yüsra Geyik, Özlem Çınar, Onur Bay ve Merve Oflaz'ın peş peşe veda haberleri izleyicileri kahretmişti. Son olarak Merve Oflaz'ın vedasının hemen ardından Ali Akdoğan karakteriyle gönüllere taht kuran Alp Korkmaz bu kez diziye veda eden isim oldu. Ayrıca projeye Oğuz Peçe Komiser Yardımcısı Emre karakteriyle, Deniz Çatalbaş ise Komiser Yardımcısı Aslı karakteriyle dahil oluyor.

İKİ YENİ İSİM

Merve Oflaz'ın yerine Deniz Çatalbaş Komiser Yardımcısı Aslı karakterini canlandıracak. Oğuz Peçe Komiser Yardımcısı Emre karakteriyle ekranlarda olacak.

ARKA SOKAKLAR'IN 16. SEZONU BAŞLIYOR!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan "Arka Sokaklar" 16. sezona 'merhaba' diyor.

Cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Dizinin ekrana gelecek 595'inci bölüm çekimleri sona erdi.

YENİ BİR VEDA DAHA

Merve Oflaz'ın vedasının hemen ardından Ali Akdoğan karakteriyle gönüllere taht kuran Alp Korkmaz bu kez diziye veda eden isim olacak.

YENİ PROJESİ DİKKAT ÇEKECEK

Arka Sokaklar'da flaş bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor. Bilindiği üzere Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden bu yana dizide Özgür Ozan dikkat çeken isimlerden birisi oluyor.

Hüsnü Çoban karakteriyle 15 yıldır seyircilerin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Özgür Ozan bilindiği üzere adını Çocuklar Duymasın dizisindeki Selami karakteriyle duyurmuştu.

Çocukluğundan bu yana dizide Tekin Çoban olarak anılan Onur ve Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş karakterine can veren Yüsra Geyik de sezon finali bölümünde diziye veda eden isimler oldu.

Kulislerde Özgür Ozan'ın yeni sezonda Netflix platformunda yayınlanacak olan Aşk Taktikleri'nde oynayacağı konuşuluyor.

Dizide Alp Korkmaz ve Merve Oflaz'ın peş peşe vedalarının duyurulması eski kadro dağılıyor mu sorusunu akıllara getirmiş oldu.