Son dakika: EDHO'nun Hayriye Ana'sı Sabina Toziya'dan acı haber! Usta sanatçı vefat etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hayriye Ana'sı Sabina Toziya'dan acı haber geldi. Bir süre önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan usta oyuncu Sabina Toziya, 75 yaşında vefat etti. Acı haberi EDHO’nun senaristi Bahadır Özdener, “Çok kıymetli Sabina Toziya'yı, Rahmeti Rahman'a uğurladık” sözleriyle duyurdu.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2021, 00:00 Güncelleme 11 Ağustos 2021, 11:25
Son dakika: EDHO’nun Hayriye Ana’sı Sabina Toziya’dan acı haber! Usta sanatçı vefat etti

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye Ana'sı Sabina Toziya, bir süre önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olmuştu.

BAHADIR ÖZDENER DUYURDU
Usta sanatçıdan acı haber geldi. EDHO'nun senaristi Bahadır Özdener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sanatçının vefat ettiğini açıkladı.

Bahadır Özdener, "Çok kıymetli Sabina Toziya'yı, Rahmeti Rahman'a uğurladık. Allah'tan annemize rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

ROL ARKADAŞLARINDAN YÜREK YAKAN PAYLAŞIMLAR!
Dizide Ömür Façalı karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu da acı haberin ardından Sabina Toziya ile bir fotoğrafını şu notla yayınladı: "İçimden bir parça koptu... Bu sefer tamam olmadı Sabina olmadı... Seni çok özleyeceğim"

Oktay Kaynarca, paylaşımında "Sınanıyor muyum bilmiyorum ama bir bildiği var sanırım Yaradan'ın... Tarif etmem imkansız, sadece kocaman bir boşluk kocaman bir hiçlik… Uğurlar olsun canımın içi nurlar içinde uyu…" ifadelerini kullandı.