Uyanış Büyük Selçuklu'ya Diriliş Ertuğrul ve EDHO'dan olay yaratacak transfer! Bakın kimler geliyor

Diriliş Ertuğrul ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a damgasını vuran isimler Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil oldu. Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 2. sezonunda Sultan Alparslan'ın dönemini anlatacak diziye Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un katılacağının açıklanması heyecan yaratmıştı. Son olarak gelen bilgilere göre, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Noyan rolüyle gönüllere taht kuran Barış Bağcı'nın dizinin kadrosuna katıldığı belirtildi. Yeni sezon hazırlıkları süren dizide Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Volkan olarak izlediğimiz Erdinç Gülener Sultan Alparslan'ın babası rolüyle izleyici karşısında olacak.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2021, 09:30 Güncelleme 09 Ağustos 2021, 09:30
Uyanış Büyük Selçuklu’ya Diriliş Ertuğrul ve EDHO’dan olay yaratacak transfer! Bakın kimler geliyor

İÇİNDEKİLER

Uyanış Büyük Selçuklu'ya Diriliş Ertuğrul ve EDHO'dan olay yaratacak transfer! Bakın kimler geliyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Baycu Noyan karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Bağcı'nın yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu. 2. sezonunda Sultan Alparslan'ın dönemini anlatacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine daha önce Barış Arduç ile Fahriye Evcen dahil olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Diriliş Ertuğrul'dan Uyanış Büyük Selçuklu'ya flaş bir transfer gerçekleştirildi. Baycu Noyan karakteriyle çok sevilen Barış Bağcı dizinin kadrosuna katıldı. Ayrıca son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Volkan karakteriyle izlediğimiz Erdinç Gülener'in Sultan Alparslan'ın babası rolünde dizide rol alacak.

İŞTE BARIŞ BAĞCI'NIN YENİ PROJESİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Baycu Noyan karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Bağcı'nın yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu.

2. sezonunda Sultan Alparslan'ın dönemini anlatacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine daha önce Barış Arduç ile Fahriye Evcen dahil olmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Diriliş Ertuğrul'dan Uyanış Büyük Selçuklu'ya flaş bir transfer gerçekleştirildi. Baycu Noyan karakteriyle çok sevilen Barış Bağcı dizinin kadrosuna katıldı.

Ayrıca son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Volkan karakteriyle izlediğimiz Erdinç Gülener'in Sultan Alparslan'ın babası rolünde dizide rol alacak.

BARIŞ BAĞCI KİMDİR?

Barış Bağcı 27 Mayıs 1975 tarihinde Karaman'da dünyaya gelmiştir. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Trabzon Devlet Tiyatrosunda görev aldıktan sonra kariyerine İstanbul Devlet Tiyatrosunda devam etmiştir. Diriliş Ertuğrul dizisine 2. sezon katılarak Baycu Noyan karakterini canlandırmıştır.

ERDİNÇ GÜLENER KİMDİR?

Erdinç Gülener 26 Ocak 1971 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İzmit'te tamamladı. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk ana sanat dalını kazanıp 1997 yılında bu okuldan mezun oldu.

Aynı yıl Devlet Tiyatrolarının açtığı sınavı kazandı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak göreve başladı. 8 yıl sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na atandı. 2014 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevine devam etmektedir. Oyuncu 2013-2014 sezonlarında ''Kurtlar Vadisi Pusu'' adlı dizide ''Müfettiş Kane'' rolünde oynamış, 220. bölümde ölerek diziden ayrılmıştır.

Erdinç Gülener daha sonra ''Kertenkele'' adlı dizide ''Ünsal Komiser'' rolünü oynamış, 71.bölümde (2.sezonun finali) ölerek diziden ayrılmıştır. Gülener, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitmenliği yapmıştır.

DİZİ

Yeni Evli (2007) Payidar
Canan (2010-2011) Selim
Ben Onu Çok Sevdim (2013-2014) Ferit Alnar
Kurtlar Vadisi Pusu 8. Sezon (2013-2014) Müfettiş Richard Kane (204.Bölüm-220.Bölüm)
Kertenkele (2014-2016) Komiser Ünsal (1.Bölüm-71.Bölüm)
Bir Deli Sevda (2017) Cengiz Gökdeniz
Çukur (2019) Adem Yılmaz
Kırmızı Oda (2021) Erhan Gölge
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2021) Volkan