Kardeşini ve kuzenini kaybeden Alişan karar değiştirdi! Ünlü türkücü sahnelere geri dönüyor

Ünlü türkücü Alişan, geçen ay kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle toprağa vermişti. Acılı ağabey, daha sonra ise kuzeni Ozan Ebcin’in vefatıyla sarsılmıştı. Kötü haberleri peş peşe alan Alişan, bir süre sahnelere ara vermiş ve eve kapanmıştı. Karar değiştiren ünlü türkücü, tekrardan sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Oldukça zor günler geçiren Alişan, 14 Ağustos Cumartesi gecesi Kıbrıs'ta sahne alacak. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2021, 17:48 Güncelleme 09 Ağustos 2021, 17:48
Kardeşini ve kuzenini kaybeden Alişan karar değiştirdi! Ünlü türkücü sahnelere geri dönüyor

İÇİNDEKİLER

Ünlü türkücü Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kardeşinin acı haberliyle sarsılan ünlü türkücüye bir kötü haberde kuzeninden geldi. Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Kötü haberleri peş peşe alan Alişan, bir süre sahnelere ara vermiş ve eve kapandı. Oldukça zor günler geçiren türkücü, karar değiştirdi.

Tekrardan sahnelere dönmeye hazırlan Alişan, 14 Ağustos Cumartesi gecesi Kıbrıs'ta vereceği konserle dinleyicileri ile bir araya gelecek.

NE OLMUŞTU?
Ünlü şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Selçuk Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tektaş ailesi, Selçuk Tektaş'ın vefatının 7. günü vesilesi ile Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu.

SUZAN TEKTAŞ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Suzan Tektaş, mevlit sırasında gözyaşlarına boğulurken Alişan annesini teselli etmeye çalıştı. Namazdan sonra yanına giderek annesine sarılan şarkıcı da gözyaşlarına hakim olamadı.

AKŞAM EZANINI ALİŞAN OKUDU
Ayrıca Akşam ezanını ünlü şarkıcı Alişan'ın okuması da dikkatlerden kaçmadı.

KARDEŞİNİN MEZARINI YAPTIRDI
Geçtiğimiz hafta kardeşini toprağa veren Alişan, Selçuk Tektaş için her gün dua okuyor ve okutuyor. Kardeşinin mezarını düzenletip çiçekler ektiren Alişan'ın sık sık mezarlığa gittiği zamanın çoğunu orada geçirdiği öğrenildi.