La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon yeni oyuncuları ile heyecanlandıracak! İşte fragman…

Tüm dünyada izlenen ve fenomen dizilerden biri olan La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? Netflix’te yayınlanan 4 sezonu boyunca ilgiyle izlenen dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken Netflix La Casa de Papel: 5. Kısım İlk 5 Bölüm framanını yayınladı ve heyecanın dozunu daha da arttırdı. Yeni oyuncular ile maceralarına devam edecek olan dizi iddialı sahneleri ile yine izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Peki La Casa de Papel 5.sezon için tarih verildi mi? İşte fragman…

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2021, 13:06 Güncelleme 08 Ağustos 2021, 13:06
La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon yeni oyuncuları ile heyecanlandıracak! İşte fragman…

İÇİNDEKİLER

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? Sorusunun yanıtı gündemde yoğun bir şekilde araştırılır oldu. İspanya yapımı soygun ve suç dizisi tüm dünyada milyonlarca kişi tarafında severek izleniyor ve yeni sezon için bekleyiş sürüyor. Netflix resmi fragmanı yayınlayınca izleyiciler hemen La Casa De Papel 5. Sezonun tarihini araştırmaya başladı. İşte La Casa De Papel 5. Sezon hakkında bilgiler…

LA CASE DE PAPAL 5. SEZON NE ZAMAN?

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, 10 bölümden oluşacak final sezonu, iki parçaya bölünerek Netflix kullanıcılarına servis edilecek. Açıklamada, sezonun ilk yarısının 3 Eylül'de, ikinci yarısının ise 3 Aralık'ta yayınlanacağı belirtildi.

İşte merak edilenler;

Netflix Türkiye paylaşımında "Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı. #LCDP5" ifadelerine yer verdi.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZONDA NELER YAŞANDI?

1. bölüm özeti: Öfke ve üzüntü, ekip içindeki gerilimi yükseltir. Yas tutmakta olan Profesör, cüretkâr ve tehlikeli bir kaçma girişiminde bulunur.

2. bölüm özeti: Palermo, yaptıklarıyla grubu şaşırtır. Sierra, sorguladığı kişiyi bir anlaşma yapmaya zorlar. Profesör, abisinin düğününü anımsar

3. bölüm özeti: Profesör'ün köstebeği, mesajını çadırdaki kişiye iletmeye çalışır. Denver'ın Monica ile Rio'nun dostluğu konusunda duyduğu kıskançlık daha da artar.

4. bölüm özeti: Geçmişte Berlin, Gandia'nın operasyonun başına bela olacağını tahmin eder. Sierra'nın Lizbon'u sorgulaması kişisel bir açıklamaya yol açar

5. bölüm özeti: Denver gerçek kimliğini gizleyen birinden yardım ister. Çevrelerindeki tehlike yoğunlaşırken Nairobi ekibini motive etmeye çalışır.

6. bölüm özeti: Nairobi'nin rehin alınmasının ardından Gandia ekiple pazarlık yapar. Profesör, ekibini kurtarmak için çaresizce yeni bir plan arayışına girer.

7. bölüm özeti: Grup, içlerinden birinin uğradığı saldırının ardından sarsılr. Profesör ise revize ettiği planı ekibin yeni üyelerinin ve Palermo'nun yardımıyla uygulamaya koyar.

8. bölüm özeti: Profesör, Benjamin ve diğerleri, Lizbon'u kurtarmaya çalışır. Tokyo, öfkesi nedeniyle plana karşı duyduğu inancı yitirmek üzeredir. Sierra dizginleri eline alır.