Gönül Dağı'nda yılan meselesine dönen ayrılık rüzgarı! Başka diziye çoktan gitmişti çarşı asıl şimdi karışacak

Mayıs ayının sonlarında sezon finali yapan ve Kurban Bayramı'nda özel bir bölümle ekranlara gelen TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda bir ayrılık bilmecesi yaşanıyor. Geçen aylarda ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Gülsim Ali, Berk Atan ve Utku Ateş gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide izleyicileri şok edecek bir gelişme meydana gelmişti. Serdar karakteriyle dizinin en sevilen karakterlerinden birisi olan Utku Ateş, İskender karakteriyle Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Cam Tavanlar'ın kadrosuna katılmıştı. Ancak Cam Tavanlar dizisinin final yapmasının hemen ardından akıllara acaba Utku Ateş, Gönül Dağı'na geri dönecek mi ihtimali geldi.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2021, 19:29 Güncelleme 07 Ağustos 2021, 19:29
Gönül Dağı’nda yılan meselesine dönen ayrılık rüzgarı! Başka diziye çoktan gitmişti çarşı asıl şimdi karışacak

İÇİNDEKİLER

Sezon finali yaparak yaz tatiline giren Gönül Dağı dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide merak uyandıran gelişmeler ardı sıra yaşanıyor. Dizide gözler veda eden isme çevrildi. Beklenmedik gelişmelerin peşi sıra meydana geldiği dizide ayrılık iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı. Serdar karakteriyle Gönül Dağı dizisinde büyük beğeni toplayan Utku Ateş'in projeden ayrılacağına yönelik iddialar artmıştı. Bilindiği üzere Utku Ateş, geçen hafta ekranlar merhaba diyen Cam Tavanlar dizisinde dikkatleri üzerine çekti. Utku Ateş'in Gönül Dağı'ndaki hikayesinin bitip bitmediği ise tam bir bilmece.

YENİ SEZON HEYECANI

TRT 1 ekranlarında bu sezona damgasını vuran yapımlar arasında yer alan Gönül Dağı Mayıs ayının son haftasına yayınlanan sezon finali bölümüyle yaz tatiline girdi.

Duygu ve heyecan dolu sahneleriyle milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Gönül Dağı dizisinde ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Gülsim Ali, Berk Atan ve Utku Ateş gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide izleyicileri şok edecek bir gelişme meydana gelmişti.

Serdar karakteriyle dizinin en sevilen karakterlerinden birisi olan Utku Ateş, İskender karakteriyle Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Cam Tavanlar'ın kadrosuna katılmıştı.

Ancak Cam Tavanlar dizisinin final yapmasının hemen ardından akıllara acaba Utku Ateş, Gönül Dağı'na geri dönecek mi ihtimali geldi.

UTKU ATEŞ KİMDİR?

Utku Ateş 2 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır.

Üniversite eğitiminin yanı sıra Craft Sahne Sanatları'nda eğitim almıştır.

Kariyerine ilk olarak 2015 yılında Çilek Kokusu ile başlamıştır.

SEZON FİNALİ YAPTI

Gönül Dağı 29 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan olan bölümüyle sezon finali yaparak kısa süreliğine veda etti.