Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field Türkiye'den vazgeçemiyor! Bodrum'dan sonra sıra Datça'da

Dünyaca ünlü İngiliz pop yıldızı Robbie Williams, 2010 yılında evlendiği Türk eşi Ayda Field ile bir süredir tatilin tadını çıkartıyor.  Ünlü çift, geçtiğimiz hafta Güney Fransa sahillerinde objektiflere takılmıştı. Ardından Yunanistan’a giden aile, şimdi de Bodrum’a gelmişti. Ünlü çiftin bu kez rotası Datça oldu. Türkiye'ye bayıldığı bilinen Ayda Field denize atlamak için tereddüt edince, Robbie Williams eşini cesaretlendirdi. Çiftin tatili bir süre daha devam edecek. Bodrum, Datça, Marmaris ve Göcek koylarını gezdikten sonra Yunan adası Mykonos’a gidecekler.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2021, 09:00 Güncelleme 07 Ağustos 2021, 09:17
Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field Türkiye’den vazgeçemiyor! Bodrum’dan sonra sıra Datça’da

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field Türkiye'den vazgeçemiyor! Bodrum'dan sonra sıra Datça'da... Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field'ın Türkiye çıkarması tüm hızıyla devam ediyor. Önce Bodrum'da görüntülenen dünyaca ünlü çiftin bir sonraki rotası Datça oldu. Teknede misafir de ağırlayan ünlü karıkoca daha sonra denizin tadını çıkardı. Çiftin ose, Charlton Valentine, Colette Josephine ve Beau Benedict adından 4 çocuğu bulunuyor.

Bodrum sonrası Datça'ya gelen Robbie William-Ayda Field çifti, Mesudiye Ovabükü'nde bir otelin açıklarına demirledikleri lüks teknelerinde objektiflere yansıdı.

GÜVENLİĞİ ELDEN BIRAKMADILAR

Güvenlik önlemini elden bırakmayan ikilinin; teknenin arka kısmına bıraktıkları güvenlik görevlisi bölgeyi dikkatle incelese de görüntülenmekten kurtulamadı.

TÜM GÜNÜ DENİZDE GEÇİRDİLER

Üç tekne ile Datça'ya çıkarma yapan ünlü çift, çocuklarıyla denize girip keyifli dakikalar geçirdi.

FORMA İMZALADI

Tekne içerisinde Beşiktaş forması imzalayan 47 yaşındaki şarkıcının bu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Şarkıcı, kızıyla teknenin arka kısmından suya atlayacağı sırada Ayda Field de yanlarına gelerek; eşi ve çocuğuna katıldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Datça açıklarına demirledikleri teknelerinde arkadaş gurubunu ağırlayan ikili, günü doyasıya eylenerek geçirdi.

Bodrum, Datça, Marmaris, Göcek koylarının tamamını gezecek Williams-Field çifti, tatil rotasını Yunanistan'a çevirecekleri öğrenildi.

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

2010 yılında nikah masasına oturan Ayda Field ile Robbie Williams'ın; Theodora, Charlton, Colette ve Beau Benedict Enthoven adında dört çocuğu bulunuyor.