Bir Zamanlar Çukurova'da bir devir kapanıyor yenisi açılıyor! Taş üstünde taş kalmayacak İbrahim Çelikkol bildiğinizi unutturacak

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonraki adresinin neresi olacağı merak edilen İbrahim Çelikkol, son dönemin en popüler isimlerinden biri. Orman yangınları için her şeyi bir kenara atıp kendisini ateşlere atan İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir'den sonra Hilal Altınbilek'in rol arkadaşı olmaya hazırlanıyor. Murat Ünalmış'ın, Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılmasının ardından yerini kimin dolduracağı merak edilirken, İbrahim Çelikkol adı artık giderek daha güçlü lanse ediliyor. Peki İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova'da hangi karakteri canlandıracak? İşte haberin detayları...

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2021, 16:24 Güncelleme 06 Ağustos 2021, 16:24
Bir Zamanlar Çukurova’da bir devir kapanıyor yenisi açılıyor! Taş üstünde taş kalmayacak İbrahim Çelikkol bildiğinizi unutturacak

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'da bir devir kapanıyor yenisi açılıyor! Taş üstünde taş kalmayacak İbrahim Çelikkol bildiğinizi unutturacak... atv ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonun büyük bir kan değişikliğine gidiyor. Murat Ünalmış'ın diziden ayrılmasının ardından gözler yerini dolduracak isme çevrilmişti. Bugüne kadar pek çok isim anıldı ama artık İbrahim Çelikkol ismine kuvvetle bakılıyor. İbrahim Çelikkol ise Çukurova'da tüm bilinenleri silip baştan yazacak...

4.sezonun başlangıç tarihi giderek yaklaşan Bir Zamanlar Çukurova'da birbiri ardına sıralanan ayrılıklar ve yapımcıdan gelen sürpriz transfer hamlesi gündemi meşgul ediyor.

Yeni sezonda sürükleyici hikayesine hangi ismin dahil edileceği akıllarda soru işareti oluştururken ortaya atılan bomba iddiaya izleyenlerin gözü kulağı çevrildi.

TV8'de dram yüklü sahneleriyle duygu yoğunluğu yaşatan Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi rolünü üstlenen İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katıldığı ileri sürüldü.

tv100'den edinilen bilgiye göre, yakın bir zaman içerisinde dördüncü sezon çekimlerine Adana'da başlayacak olan Bir Zamanlar Çukurova hanesine son olarak İbrahim Çelikkol'un eklendiği bilgisine ulaşıldı.

Oyunculuk kariyerinde pek çok kayda değer dizi projesinde kameralar karşısına geçen İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova'da üstleneceği karakter hakkında merak edilen ayrıntılar gün yüzüne çıktı. ''Hakan Gümüşoğlu'' karakteriyle izleyenlerin karşısına geçmeye hazırlanan İbrahim Çelikkol, senaryo gereği ''Demir Yaman'' karakterinden intikam almak üzere soluğu Çukurova topraklarında alacak.

Bir lojistik firmasının sahibi olan Hakan Gümüşoğlu Beyrut sahneleriyle Bir Zamanlar Çukurova'da iddialı çıkış yakalamayı planlıyor.

İbrahim Çelikkol, iki gün önce Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara katılmıştı. Çelikkol'un ön safhalarda hortum taşıyarak, alevlerin içine daldığı görüntüleri yayınlayan şarkıcı Mustafa Sandal, bu kez de oyuncunun mesajını paylaşmıştı.

"DUALARINIZ İÇİN MİNNETTARIZ"

2,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol'un sahadaki ekiple çekilen fotoğraflarını yayınlayan Sandal, gönderisine, "İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var; 'Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa abimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut'ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." notunu düştü.