22 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler? Ada konseyinde kavga dövüş gerginlik...

Survivor eleme adayları kimler? 22 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. TV8'in fenomen yarışmasında finale sayılı günler kala yarışmacılar da ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf etti. Bugün kıyasıya mücadele vardı ve bireysel dokunulmazlık için uğraşan yarışmacılardan sadece biri şanslı oldu. Peki Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı olarak kimi söyledi?

Giriş Tarihi 22 Haziran 2021, 08:21 Güncelleme 22 Haziran 2021, 08:21
22 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler? Ada konseyinde kavga dövüş gerginlik...

İÇİNDEKİLER

Özellikle akşam saatlerinde Survivor eleme adayları kimler? Sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılır oldu. Finale az bir zaman kala heyecanın doruğa ulaştığı yarışmada 5 kişi kaldı ve zorlu parkurda en iyi mücadeleyi vererek şampiyon olmak için uğraşıyorlar. Bugün gerçekleştirilen bireysel dokunulmazlık sonrası bir eleme adayı daha belirlendi. Peki 22 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ada konseyinde gergin anlar da yaşandı, işte Survivor son bölümde yaşananlar…

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da 19 Haziran 2021 Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu Aleyna kazandı.Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan İsmail oldu. Bugünkü bireysel dokunulmazlığı ise Ayşe kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Aleyna seçti. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan İsmail eleme adayı olarak Poyraz'ın ismini söyledi. Bugün dokunulmazlığı alan Ayşe ile Berkay'ı söyleyince konseyde soğuk rüzgarlar esti.

YARI FİNALİ GARANTİLEYEN İSİM BELLİ OLDU!

İsmail Balaban, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Survivor yarı finaline adını ilk yazdıran yarışmacı oldu.

2021 SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2021'de altı aylık maratonda geriye beş yarışmacı kaldı. Dora'nın elenmesinin ardından Aleyna, İsmail, Poyraz, Ayşe ve Berkay kaldı. Survivor'da ilk yarı finale kalan isim İsmail olurken diğer 4 yarışmacı arasında bu hafta bir eleme daha gerçekleşecek.

Survivor final dörtlüsüne kalan bu isimlerden daha sonrası yarı finale çıkacak. Survivor 2021'in yarı finali 24 Haziran Perşembe günü, finali 25 Haziran Cuma günü yapılacak. Survivor finali ve yarı finali İstanbul'da gerçekleşecek. Cuma akşamı en fazla oya sahip olan yarışmacı "Survivor 2021 şampiyonu' unvanını alarak kupayı kaldıracak.

SURVİVOR BERKAY KİMDİR?

Berkay Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul, Şişli'de dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı'dır. Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. 23 yaşındaki yarışmacı, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor. İlgilendiği bir diğer Spor dalının da basketbol olduğunu ifade eden Berkay Yuvakuran, bekardır.

Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski milli futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğludur. Aile kökleri Makedonya'ya dayanan Berkay Yuvakuran, baba tarafından Bursa'lıdır. Üçüz olarak dünyaya gelen Berkay Yuvakuran'ın Utku ve Alperen isminde kardeşleri vardır. Berkay Yuvakuran'ın kardeşi Utku Yuvakuran, Beşiktaş takımında kalecilik yapmaktadır. Berkay Yuvakuran futbol hayatına Pendikspor'un alt yapısında başlamıştır.